Arama sonuçları: *

• Users: Shıva44
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Battlefield 2042 çökme sorunu

O mantıklı ama eski sürüm kurunca bazı oyunlar açılmıyor yeni sürüm kur diyor AMD problems adamım shkssk
  2. S

Aga baktım ama maalesef o kısım yok bu oyunda başka öneriniz veya fikriniz varsa çok iyi olur
  3. S

Bende de aslında FPS fena değil sistemi yazdım ortalama 120 veriyor ama işte çökme durumu olmasa birde saçma kısmı hiçbir oyunda sorun yok bir sürü oyun oynuyorum bı tek bunda sorun oluyor
  4. S

Haklısın reis ya optimizasyonu kötü ama sarıyor da oynatmadı gitti driver güncel bu arada
  5. S

GTA 5 ONLİNE HİZMET OLMUYOR

teşekkür ederim dns nasıl değiştireceğim 1732922910 dns değiştirdim sorun düzeldi çok teşekkür ederim kral adam 1753175284 BU KONU ÇÖZÜLDÜ KONUYU KAPATAMADIM YAZMASANIZ DA OLUR BU BAŞLIK İÇİN BİLGİNİZE
  6. S

T 1753174895 Eyw aga bı bakayım olursa söyleyeceğim
  7. S

Direcxt 11 12 onu mu diyorsun 1753173137 Onu denedim olmadı ya :(
  8. S

Battlefield 2042 çökme sorunu,oyunu oynuyorum sorun yok FPS filan her şey güzel ancak mesela biri beni vuruyor ölüyorum öldüğüm zaman ekran geliyor ölme ekranında anlık oyun donuyor sonra hata vermeden çöküyor doğruluyorum 3 dosya diyor yapıyor yine aynı ne yaptıysam çözemedim lütfen yardımcı...
  9. S

online kısma girebiliyorum sonrası sorun oluyor görsel ekledim başlığa bakabilirsin oyunumda orijinal
  10. S

1732918383 aga herkes pc ve sorun o değil direk olarak home kısmı olmuyor
  11. S

gta 5 de online hizmet olmuyor açılmıyor arkadaşlar ile oynayamıyorum bağlantı sorunu iletiyor ancak sildim yeniden yükledim internet değiştim çoğu şeyi yaptım yine aynı yardımcı olabilcek var mı
Geri