Arama sonuçları: *

• Users: beyond
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

2K 180-240hz 27" Monitör Önerisi 15k Bütçe.

Bu zamana kadar 3x G274QPF E2 1x Philips envia 1x G274QPX aldım . 4 tanesini iade ettim şuan g274qpx de iade edilecek. G274QPX ilginç bir şekilde 1 haftalık kullanımda ölü piksel oluştu ve geldiğinde olmayan ışık sızmaları oluştu ciddi şekilde. G274QPF E2 lerde ise ışık sızması ve ölü...
  2. B

Win10 Performans edition kullanılır mı?

ben hiç bir zaman defender kurmadım lite versiyonunu kullanıyorum . w11 de spectre degilde nexus lite daha iyi gibi geldi bana.
  3. B

Win10 Performans edition kullanılır mı?

yıllardır spectre kullanıyorum daha hiç bir problem yaşamadım.
  4. B

❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

3 farklı telefondan denedim ama ürünler hep normal fiyatlarında.
  5. B

70K + Sistem Önerileriniz?

evet pahalı bir kasa belirtmemin sebebi dönüp bakmıyorsun bile.
  6. B

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

adam olması gerekeni yapmış mağazadan aldığın zaman iade kabul etmiyorlar. servise gönderecekte vs vs . sıfır bir ürünü neden servise göndereyimki.
  7. B

70K + Sistem Önerileriniz?

Kral kasa beyaz vs farketmiyor inan. full rog strix sistem var inan ne rgbsi açık ne başka bir şeyi :D kasa ASUS ROG STRIX Helios bu arada
  8. B

MSI defteri benim için kapanmıştır..!

3x g274qpf e2 aldım . 1 tanesini iade ettim ışık sızmasından dolayı. Şu an 2 tane elimde aynı şekilde ışık sızması yine şaşırtmadı ve bunlarıda iade edeceğim. bu zamana kadar gördüğüm msi konularında hep bir ışık sızması ölü piksel vs sorunları mevcut. ips panellerde ışık sızması her ne kadar...
  9. B

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

kral sen git mağazadan deneyerek al . haftalardır insanları burada meşgul ediyorsun ve hala bir sonuç yok elinde.
  10. B

Msi panel konusunda bir tık leş. rehber bu linkten karar vermen daha kolay olur.
  11. B

bu satıcıdan satın aldım ve kutusu açılmış iade mal yolladılar bende tekrar iade ettim.
  12. B

2k monitör tavsiyesi ?

fantastiktürk bezdi artık takmıyor :D
  13. B

2K/QHD 27' f/p monitör önerisi

bugün geldi benim philips siyah ekranda 1 adet ölü pikselli :/
  14. B

Monıtor Tutacagı Hakkında

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BLG3M2JP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bun al geç
  15. B

Yardım Aula f75 "@" işareti nasıl yapılır ?

FN+W yapıp daha sonra ctrl+alt+q .
  16. B

Yardım İşlemcim 100 derece yardım

bunların hepsini kontrol etmek için soğutucuyu sökmen gerekiyor.
  17. B

pc hazır montaj geldi sanırım . montaj esnasında her türlü problem olmuş olabilir. macun sürmeyi unutma jelatini sökmeme vs vs
  18. B

Soğutucuyu söküp bakman lazım. 1736893272 hayır kuletipi ile kullanıyordum.
  19. B

3 yıl bu işlemciyi kullandım 60 dereceyi geçmedi . Bir yerde sıkıntı var . Ya jelatini sökmediler yada montajda macunda
  20. B

Ajazz AJ159 Pro malzeme kalitesi nasıl?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ajazz-aj159-pro-apex-incelemesi-ve-karsilastirma.1022339/
Geri