Arama sonuçları: *

• Users: lakaskiva
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. lakaskiva

Denizbank müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

Beyler denizbank müşteri hizmetlerini arıyorum ancak bot müşteri hizmetlerine ulaşmamı engelliyor. Yapacağınız işlemde bende yardımcı olabilirim diyerek kestirip atıyor. Telefon üzerinden mobil uygulama onayı istiyor, ancak şu anda telefonuma erişimim yok. Müşteri hizmetlerine ulaşabilmem için...
  2. lakaskiva

PlayStation 5 slim dijital 2 kollu

Hocam benim bulabildiğim en ucuz 20.299 TL. Bide 2 kol diyorsun, 1 kol veriyorlar normalde. İyi fiyata bulmuşsun.
  3. lakaskiva

Çözüldü✓ Ekran kartım eğik mi ?

çözer gibi duruyo hocam
  4. lakaskiva

bir vida taktığın için muhtemelen. kapalı olan vida deliklerini açıp 1 2 tane daha vidayla sabitlemen lazım. eğer yapamam diyorsan destekleyici alabilirsin hocam
  5. lakaskiva

hocam fotoğrafta ekran kartı değil de dış kasası eğik gibi duruyor fotoğraftan. kasaya sabitlemek için olan bütün vidaları taktın mı ?
  6. lakaskiva

Nvidia uygulamasının Davinci Resolve programını tanımaması

normalde oyunların klasör konumlarını girerek taradığım zaman, oyunları algılıyor. Ancak Davinci Resolve programını desteklemesine rağmen klasör konumunu girerek taradığım zaman, program bulunamadı diyor. Bunun bir çözümü var mı ? (Nvidia uygulaması ve DaVinci Resolve güncel)
  7. lakaskiva

Aralık İçin Bu Netler Nasıl?

Moralimi bozdun fjsdlkfhsdfjgksd
  8. lakaskiva

Beyler bunları alacam nası

enis kirazoğlu bunu beğendi
  9. lakaskiva

Yardım Oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı

işlemcin fena değil aslında ekran kartın iyi. nvidia driver kurulumu yaptın mı 1733143521 güç yönetiminden nihai performans modunu açarsan ekran kartı ve işlemci kullanımı yükselir. bi dene istersen
  10. lakaskiva

Steam Oyunları Nasıl Taşınır?

Steam’de Ayarlar > İndirilenler > Steam Kütüphanesi Klasörleri > Kütüphane Klasörü Ekle 'ye tıkla. SSD de steam oyunlarının kayıtlı olduğu klasörü seç. Bunları yaptıktan sonra otomatik olarak tanımazsa, oyunları yükleye tıkla, oyunlar zaten yüklü olduğu için yükleme yapmadan tanıyabilir. Bu...
Geri