Arama sonuçları: *

• Users: İ.Ege
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. İ

Yardım Kullandığım Bilgisayarın Kaç Çözünürlüğü Desteklediğini Nasıl Anlarım?

Elimdeki bilgisayarımın Mönitörü bozuldu 2. el monitör bakıyorum (IPS) ama ''1920x1080 (1K)'' veya ''2048x1080 (2K)'' mi almalıyım bilemiyorum. Bilgisayarımın Özellikleri: İşlemcim: AMD Ryzen 5 5500 (Stok Soğutucu kullanmaktayım.) Ramlar: 8gb X 2 Goodram IRDM PRO (16Gb) Anakart: Gigabyte B550M...
  2. İ

Hangi Gaming Mouse'u almalıyım?

Eleyerek en sonda 2 mouse bıraktım. LOGITECH G102 LIGHTSYNC ile, https://www.pckolik.com.tr/urun/logitech-g102-lightsync-oyuncu-mouse-siyah BLINK Kırmızı 7 Makro Tuşlu RGB 12800 DPI...
  3. İ

God of War, Metro Exodus tazrı oyunlarda Performans Problemi

Evet, Ekran kartım çoğunlukla kullanım oranı %98-99 arası max 67 dereceyi görüyor, ama arada bir (25-30 saniyede bi) kullanım %6'lara kadar düşüyor. FPS'im 20'lerde takılıyor hem 30'u gördüğüm olmadı şu zamana kadar, ama sadece metro exodus, rdr2 ve god of var gibi oyunlarda başıma geliyor bu...
  4. İ

God of War, Metro Exodus tazrı oyunlarda Performans Problemi

Başlıkta yazdığım gibi God of War, Metro Exodus, RDR2 ve bu tarz oyunlarda minimum ayarlarla bile 20 fps'yi geçemiyorum, çok drop yiyorum, oynatmıyor oyunu sistemim. Sizce neden olabilir bu durum? İşlemcim: AMD Ryzen 5 5500 (Stok Soğutucu kullanmaktayım.) Ramlar: 8gb X 2 Goodram IRDM PRO 16Gb...
Geri