Arama sonuçları: *

• Users: kuruhasan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Temudan aldığım ürün tahmini ne zamana gelir

Dilersen bi TEMU müşteri hizmetleri ile uygulama içinden veya web sitesi üzerinden iletişime geçebilirsin.
  2. K

Genelde aras kargo yapıyor temu da kargo işlerini ve şirket/firma kargonun durumunu güncellemeyi unutmuşta olabilir 2-3 güne veya yarın bile eline alabilirsin ürünü
  3. K

Yeni bilgisayarım, RAM hakkında bilgi

tamamdır teşekkür ederim reisim
  4. K

??? EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMI ???

Malwarebytes.
  5. K

10 ile 15 gün arasında elinizde olur ancak yaşadığınız şehre göre değişiklik gösterecektir büyükşehirde yaşıyorsanız süre 10-15 günü geçmez.
  6. K

hocam cl yüksek eyvallah ben cs2 ve valorant yani fps oyuncusuyum oyunumu etkiler mi çok? 1733339247 yani şuan 1660 super ve amd ryzen 5 3600 olan bir sistem kullanıyorum ama yeni sistemim geldiğinde bunu kullanmayacağım yani diğerlerini öne geçirecek bir fark olur mu arada sonuçta yeni aldığım...
  7. K

R7 7800x3d acillll yardımmm

300 fps ve üzeri yeterli olacaktır CS2 için oyunun grafik ayarlarını yüksekte oynuyorsanız ve arka planda başka oyunlar açıksa kapatmayı ve grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin
  8. K

Xbox Bf1 Satın Aldım Ancak Açamıyorum

verdiği hata diyor ki xbox game pass aboneliğiniz sona erdi oynamak için aboneleği tazeleyin/yenileyin, yani sistem yanlış hata kodu veriyor olabilir veya aboneliğinizi kontrol edin
  9. K

Yardım Temu siparişim gümrükte kalır mı ?

1050TL yi geçmedikten sonra hiç bir ürün gümrükte kalmaz
  10. K

bunları ne kadar süre içerisinde değiştirmemi önerirsiniz hocam henüz sistem gelmedi ancak satın aldım montaj işlemi yapılıyor olarak gözüküyor sipariş durumu
  11. K

Evet
  12. K

Oyuncu olarak bu sistemi gördüm ve 4070 Super bulunan bir sistem görünce yapıştırdım hocam direkt 16x2 olsa daha mantıklı olabilirdi evet ama stokları eriyip gidiyordu bende görünce yapıştırdım ve sistem DDR5, sonradan değiştirmemi önerebileceğin bir şey var mı?
  13. K

39.999₺'ye aldım hocam.
  14. K

Merhabalar, bir kaç gün önce Vatan Bilgisayar'da bir indirim gördüm ve az çok bilgisayar donanımından anlayan birisi olarak koşarak 39.999₺'ye gördüğüm bu OEM tavsiye sistemi satın aldım, uzun süredir ihtiyacım vardı. YouTube platformunda ram hakkında videolar izledikçe kafam karışmaya başladı...
Geri