Arama sonuçları: *

• Users: user101
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Ofis-Oyuncu Koltuğu Önerisi

Valla kendim ikea markus almayı planlıyorum sen bana öner daha çok bilgi sahibi gibisin 😂
  2. U

Samsung 4k Qled Tv 51k

Ben en son 65 inch aldığımda kargocu gel abi beraber taşıyalım tekim demişti 😂
  3. U

Vento Vg3400s İçin Endorfy Navis F280 ARGB Alınır mı?

Merhabalar herkese, Yakın zamanda sistemimde bir sıvı soğutma güncellemesi yapmak istiyorum. Kasa olarak Vento VG3400S kullanıyorum. Üretici verilerine göre kasanın üst paneli 280mm sıvı soğutucu destekliyor. İlk başta performansından dolayı Arctic Liquid Freezer III Pro 280 ARGB modelini...
  4. U

🔥İndirim Xiaomi Tv Stick 4k 2nd Gen Android Medya Oynatıcı Dolby Vision & Hdr10+ 2949 TL

Amazon da aynı fiyat indirim neresinde tam olarak
  5. U

Sıvı Soğutma Önerisi

[H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+Al+arkana+dahi+bakmazsn']Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Al arkana dahi bakmazsın[/H3]
  6. U

Arctıc Lf3 Pro Kasa Uyumluluğu

Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB sıvı soğutucu, MSI MAG Pano 100R PZ kasaya kesinlikle sığmaktadır. Kalınlık Detayı: Arctic radyatörü (38 mm) ve fanları (25 mm) birleştiğinde toplam montaj kalınlığı 63 mm, uzunluğu ise 398 mm'dir. Kasa Uyumu (Üst Panel): Kasanın üst kısmındaki montaj...
  7. U

Dostum 3 yere sığdıramıyorsan sorun sendedir.
  8. U

Üstten, yandan ve alttan 360 mm'lik radyatörü destekler. Google sorsan daha hızlı cevap alırdın
  9. U

❌İndirim Bitti! Vento Vf1200fc 3x Kasa Fanı 473 TL! (Mağaza)

Aynı marka kasaya sahibim fakat kasayla gelen fanlar RGB. Fanları ARGB ile değiştirmek istiyorum ama bu sefer arka egzoz fanı RGB kalacağı için sırıtacak gibi duruyor. 6 adet ARGB fan alsam da kasada takacak yer kalmayacak. Kafamda deli sorular var. 😅
  10. U

Ön Tarafa 360 Mm mi, Üst Tarafa 280 Mm mi Takılmalı?

Merhabalar, Kasam Vento VG3400S ve ön tarafı tamamen mesh yapıda. Sizce ön tarafa 360 mm sıvı soğutucu takmak mı, yoksa üst tarafa 280 mm sıvı soğutucu takmak mı daha mantıklı olur? Soğutma performansı, kasa içi hava akışı ve genel kullanım açısından hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Ayrıca...
  11. U

Colorful Battle-Ax B850m-Plus Wıfı V14 Aldım, Pişman Olur Muyum?

İnce Hesap Gaming Gecesi’nden 6000 TL’ye aldım. Şu anki anakartım MSI A620AM-B EVO, işlemcim 7500F. 7800X3D’ye geçmeyi planlıyorum. Sizce mantıklı bir karar mı verdim?
  12. U

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

Önerdiğin bi model var mı fırsat açısından am5
  13. U

🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b850-gaming-plus-wifi6e-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart-outlet--outlet-47278.html bu alınır mı sıkıntı çıkarır mı
  14. U

🔥İndirim Nextstar 65” Premium QD-Miniled 45.999₺

65 qled modelini kullanıyorum sorusu olan varsa 1 yıldan uzun süredir
  15. U

Bu Sistem Bu Fiyata Değer mi? Tavsiye Lazım

Merhaba, evet taksitle almak zorundayım. Önerdiğiniz gibi 7500X3D ve 9060XT 16GB olan benzer sistemi PCH Amazon’da bulmuştum ve almayı düşünüyordum. Ancak firma hakkında “kargolar gönderilmiyor” şeklinde çok fazla şikayet görünce vazgeçtim.
  16. U

Bu Sistem Bu Fiyata Değer mi? Tavsiye Lazım

Arkadaşlar selam, Yeni bir sistem almayı düşünüyorum, aşağıdaki özelliklerde bir kasa buldum. Fiyatı sizce eder mi, alınır mı yoksa daha iyi alternatiflere mi bakmalıyım? Genelde Valorant, CS2 gibi oyunlar oynuyorum, arada AAA oyunlara da giriyorum. Uzun süre götürmesini istiyorum. 60.000TL...
  17. U

Honor 400 – Video izlerken aniden kapanma sorunu

Merhaba, Honor 400 kullanıyorum. Yazılım sürümüm MagicOS 10.0.0.138. Telefonumun hoparlöründen yaklaşık 3 saniye boyunca bir uğultu sesi geliyor, ardından telefon aniden kapanıyor. Bu durum Netflix’te film izlerken iki kez yaşandı. Yaşadığım bu sorunla ilgili bazı ek bilgiler paylaşmak...
  18. U

TELEFON ÖNERİSİ SİZCE HANGİSİ ?

S25u kendim alacak olsam vivo x200 pro tr de tek amiral gemisi o şuan da
  19. U

🔥İndirim Peşin Fiyatına 9 Taksitle Hazır Sistem

Çoğu ddr4 çöpler
Geri