Arama sonuçları: *

• Users: Eeterna
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Forumun mouse tercihleri ne olurdu?

Hocam çift tıklama scroll da sorun sensor gitmesi gibi sorunlar yaşayanlar var gunde ortalama 5 6 saat kullanan birisiyim önerır mısın almalımıyım bilmiyorum cok ortada kaldım bi yardımcı ol lütfen :D yoksa vxe r1 pro max veya Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse mu almalıyım
  2. E

Forumun mouse tercihleri ne olurdu?

Hocam f1 pro veya pro max almayı dusunuyorum fakat çokça kronik sorun oldugunu goruyorum sende oldu mu önerir misin ?
  3. E

Yardım VGN f1 pro takılma sorunları

Hocam f1 pro max almayı dusunuyorum fakat kronik sorunları varmış çekınıyorum önerir misin sende ne gibi sıkıntılar oldu veya oldu mu?
  4. E

VGN Dragonfly F1 Pro vs VXE R1 Pro

Hocam bende kısa süre ıcınde almayı dusunuyorum fakat dragonflyda teknik sıkıntılar varmış gordugum kadarıyla hic karsılastın mı önerir misin
  5. E

Wireless kulaklık önerisi

arkadaşlar 5 5.5k civarında bütçem var ve wireless kulaklık arayışındayım bir türlü düzgün bir seçenek bulamadım genellikle valorant lol tarzi oyunlar oynuyorum ve dizi izleyip şarkı dinliyorum kullanıp memnun olduğunuz kulaklık varsa önerir misiniz?
  6. E

Wireless Kulaklık Önerisi

bende yeni yeni kulaklık arayışına girdim neredeyse aynı bütçeyle kulaklık arıyorum tercihini neyden yana kullandın ve memnun musun
Geri