Arama sonuçları: *

1. A

Ülkeye küfür eden birinin cezası nedir

Anladım tekrar teşekkürler bir gelişme olursa yazarsam ilgilenebilir misiniz?
  2. A

Anladım tesekkurler avukat felan misiniz?
  3. A

bir şey sormak istiyorum. Kendisi whatsappda beni kavgaya çağırmıştı Diyelim ki gelip bana salirsa ben karşılık vermesem ne olur? O zaman dava acsa bile bir ceza alır mıyım?
  4. A

Yani adam vatanima sovdu dinime sovdu ilk küfürü kendisi etti yani açar mı bilmem ama o sicil bana gelirse sıkıntı olur yurt dışına gitmeyi hedefliyorum bir sorun çıkarır mı Onun hayatını yakacam diye kendiminkinide yakmayayim.
  5. A

Ama açarsa? Sicilime geçer mi veya geçerse bir sıkıntı çıkarır mi?
  6. A

Ne güzel iste bana yeter ama karşılıklı küfür var bir problem olur mu Ayrıca ilk küfür ve bu olayı kendisi başlattı Kavgaya çağırma da var ben sadece küfür ettim kendisi bana dini küfür de etti ayrıca
  7. A

Bu kişi şahsıma küfür etti tamam sorun yok ama vatana küfür ettiği için hiç bir ceza almayacak mi? Aldığı cezada umrumda degil sadece siciline geçsin yeter. Hayatı biter eğer siciline gecerse iş bulamaz. 1733850468 Fiziksel ceza verin diyorsunuzda o zaman suçlu ben olurum hocam haklı konumdan...
  8. A

Artık değil
  9. A

Vatana küfür etmenin cezası beraat mi?
  10. A

Yakın arkadaşım ile aramiz bozuldu. Kendisi bana küfür etmeye başladı whatsappdan. Daha sonra vatana, ülkeye küfür etmeye başladı. (Bana küfür ettiği için hakaret davası acmayacagim yanlis anlasilmasin sadece ülkeye küfür ettiği için savcılığa şikayet etmek istiyorum) Savcılığa versem cezası...
Geri