Arama sonuçları: *

• Users: Amirragger
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Amirragger

40k bütçe için sistem tavsiyesi

künyeden gördüğüm kadarıyla ASUS TUF Gaming RX 7800 XT kullanıyorsun memnun musun eksi gördüğün bir şey varmı kanka
  2. Amirragger

tavsiye için teşekkürler ekran kartı olarak nvidia tarafında tavsiyen ne olurdu
  3. Amirragger

Arctic Liquid Freezer III 280mm soğutucu Lian Li Lancool 216 kasaya uyumlu mu?

kankam sorunun cevabını bilmiyorum ama benim bir sorum olucak :) yeni kasa toplama arefesindeyim anakartını almayı düşünüyordum diğer bileşenlerini merak ettim ne kullandın yada kullanacaksın
  4. Amirragger

Sonuçta her şey bütçe kankam haklısın ram olarak bunu buldum nasıldır 1737219005 listeye intel tavsiyeni de yazdım ona da bakacağım, renderla çok işim yok 3 ay taksitle alacağım borcu harcı bitirene kadar beni taşısın kafi. Sıvı soğutmayı da mecbur 40k ya dahil etmem gerekiyor gibi sanırım
  5. Amirragger

Belirli süre upg. etmek istemediğimden dolayı ddr5 sistem toplamak istiyorum ddr4 tarafında çok güzel kombinasyon önermişsin sağol. DDR5 tarafında kasa kombinasyonun ne olurdu. Elimde olan iki ürünün görsellerini ekledim bunların haricinde 40k bütçem var.
  6. Amirragger

öncelikle eyvallah kankam tavsiye için, aklımda birkaç soru var cevaplarsan sevinirim. Lexar nasıl bir marka bilmediğim için soruyorum kasa&psu rampage memnun musun güvenilir mi saatli bomba olma ihtimali korkuttu biraz ventoyu fsp marka psu içinde olmasından ötürü tercih etmiştim. CPU fanı da...
  7. Amirragger

Arkadaşlar merhaba laptopu satıp kasa toplamaya karar verdim bütçem 40k, artı eksi 3k olabilir. Biraz bakındım bir şeyler buldum ancak piyasayı çok iyi takip eden forumdaşlarım vardır. Onun için destek olmanızı rica ediyorum. Hazır sistemle kendi seçtiğim parçalar ile kasa toplama arasında...
  8. Amirragger

Frostpunk 2 İndirime Girer mi?

Deluxe edition almak istiyorum. Ancak bütçemi aşıyor. Sizce hazır aralık ayındayız yılbaşı indirimleri gelir mi? Deluxe edition şuan en uygun epicte sanırım o da 1000 TL gibi bir seviyede? İndirime girer mi? Girerse nerede girer? ve ne kadara kadar düşer? Düşüncelerinizi merak ediyorum...
Geri