Arama sonuçları: *

• Users: Jameloy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. J

%75 MEKANİK KLAVYE ÖNERİSİ

Merhabalar 3k bütçeye uygun %75 TKL klavye arıyorum piyasada pek çok var önerileriniz nelerdir, blue switch harici hepsi olabilir teşekkürler.
  2. J

BİLGİSAYAR KOLTUĞU ÖNERİSİ

Selamlar, bilgisayar koltuğu arıyorum oyuncu koltukları dışında max 1.5-2k veririm diye düşünüyorum. Ya da taksitle oyuncu koltuklarından almak mantıklı mıdır acaba ?
  3. J

AULA KALİTESİNDE KLAVYE ÖNERİSİ

AULA kalitesinde 75 boyutlu klavye önerisi alabilir miyim, max 3k fiyatında. Ya da sarı siteden uyguna güzel AULA bulabilir miyim ?
  4. J

Türk Telekom internetimi yükseltemiyorum

Böyle bir rezillik olabilir mi hocam ya sene olmuş 2025 şu rakamlara mecburuz hiç bir şekilde de çözümü yok
  5. J

Türk Telekom internetimi yükseltemiyorum

İyi akşamlar herkese, başımda şöyle bir bela var Türk Telekom internet kullanıyorum, internet hızım max 16mb bunu hiç bir şekilde yükseltemiyorum Türk Telekom'a sorduğumda mahalledeki portta boşluk yok yükseltemiyoruz başka markalara sorduğumda altyapı yok diyorlar, yardım edin nasıl çözeceğim...
  6. J

AULA F75 KLAVYE HAKKINDA

1.5 k civarında klavye arıyorum. Sarı siteden sağlam Aula F75 bulabilir miyim acaba ? Oradan bakarken nelere dikkat etmeliyim ? Bir diğer seçenek olarak da alttaki klavye var...
  7. J

1-1.5 K Civarı Klavye Önerisi

Attığın klavye ingilizce klavye Türkçe yok sanırım
  8. J

1-1.5 K Civarı Klavye Önerisi

Herkese selam, 1-1.5k civarında mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum. Aşağıdakiler benim baktıklarım. https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k617-rgb-mekanik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,235720038.html...
  9. J

1000 - 1500 Tl klavye önerisi

Redragon klavyelerine ne diyorsunuz?
  10. J

F 75 in stoğu yok bayadır baktım tekrar yok
  11. J

F75 i tr klavye değil diye almamıştım galiba zamanında
  12. J

Bilek desteği var diye hoşuma gitmişti
  13. J

Var mıdır öneriniz? 1734103922 Çok uzun sürmez mi gelmesi? Tr içinden bir öneri verebilir misin ?
  14. J

Selamlar, Bu fiyatlara alınabilecek en iyi klavye nedir acaba aşağıdaki iyi midir? https://app.hb.biz/5Vt7IJrwbNX1
  15. J

4-5 K Monitör önerisi

Hocam tekrardan merhaba ben biraz daha baktım da LG monitörde Hdr 10 özelliği var Msi da Hdr yok bu özellik renklerde daha güzel yapıyormuş sizce çok önemli mi Msi alacaktım kafamı karıştırdı bu özellik.
  16. J

4-5 K Monitör önerisi

Peki hocam son sorum yukarıdaki LG monitörlerle arada pek fiyat farkı kalmamış sizce hangisi son olarak 600tl yine iyi bir fark tabi ve Msi larda Hdr özelliği yok
  17. J

4-5 K Monitör önerisi

Hocam tekrar merhaba önerdiğiniz ile aşağıdaki model arasındaki fark dahili hoparlör olması mıdır? https://app.hb.biz/PIQMPnvvsZ8W
  18. J

4-5 K Monitör önerisi

Peki hocam çok teşekkür ederim öneriniz için iyi günler.
  19. J

4-5 K Monitör önerisi

Peki hocam bu doğrultuda önerebileceğiniz en iyi monitör yukarıda ki önerdiğiniz midir daha uyguna bu özelliklerde olanı var mıdır? Teşekkürler
  20. J

4-5 K Monitör önerisi

Hocam ekran kartım 4060 g-sync de lazım o yüzden bunda yok galiba
Geri