Arama sonuçları: *

• Users: yjkmun
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Hangi klavye oyun için daha iyi?

Attığım klavyelerde sadece alt kısıma yazdıklarımı beğendim sebebi, FN tuşlarının olmaması ve tuşların ışık renklendirmesi dışında tamamen beyaz olması. Bu özelliklerde performansı ve kalitesi iyi klavye öneriniz var mı ve alttaki 4 klavye kötü mü ki? Alınmaz mı? Redragon K530 draconic EK871GTR
  2. Y

Kanka para konusunu boşverirsek performans olarak f75 mi daha iyi 5075b plus mı daha iyi? 1739011393 " Dierya ve red dragon switchlerden eleniyor " switchin neyi kötü ki kalitesi mi?
  3. Y

" aula kasa olarak ak820 pro dan daha iyi " kasa derken dış görünüş mü yoksa performansdan mı bahsediyorsunuz?
  4. Y

Neden 5075b plus? Benim yazdığım klavyeler ve senin dediğin 5075b plus klavye aralarında performans olarak ne fark var? Performans farkı yoksa görünüşe göre mi seçsem çünkü pek bilgim yok klavye hakkında ondan seçemiyorum.
  5. Y

@Gurkanpiro Merhaba. Daha önce açtığım konuya bir şey yazmıştınız ama anlamadım. Bu konuya baka bilir misiniz? 1739010112 @freygasm Bilginiz var mı?
  6. Y

8K Hz mouse için pc sistemi nasıl olmalı?

VXE MAD R Bu mouseyi 8K Hz'de kaç saat kullana bilirim pil süresi konusunda? bilginiz var mı?
  7. Y

8K Hz mouse için pc sistemi nasıl olmalı?

8K Hz mouse için pc sistemi nasıl olmalı? RTX 4060 i5 12400f 16GB Ram 500GB SSD AOC 27G4X, 180HZ monitör. 8k hz mouse kullana bilir miyim?
  8. Y

Merhaba. Çoğunlukla oyun oynuyorum ve çoğunlukla valorant oynuyorum. Bazen rocket league, league of legends, farklı tarzlarda oyunlarda oynuyorum. Hangi klavyeyi alayım? Aralarında hangi klavye en iyisi? Beyaz renk olan yazdığım klavyelerin para bütçesinde olan başka daha iyi klavye var mı...
  9. Y

Klavye alıcam yardım eder misiniz?

benim istediğim derken ne demek istedin kanka? bilmediğim için soruyorum. mekanik oyun için mi? hall efect ne için?
  10. Y

en iyisi hangisi? 1738944055 @Gurkanpiro bu nasıl?
  11. Y

Merhaba. Aklımdaki klavyeleri yazıcam. Çoğunlukla valorant oynuyorum. Hangi klavye daha iyi? Bu bütçelerde daha iyi klavye var mı? Dierya ×TMKB T68se Redragon K530 Draconic Redragon K617 Fizz AULA F75 Darmoshark TOP75 Darmoshark K8 EK871GTR AK820 Pro
  12. Y

Boks torbası ve boks eldiveni önerisi

Merhaba. Boyum 170, kilom 55. boks torbası ve boks eldiveni almak istiyorum, evde boks yapacağım. Boks torbasını kaç cm uzunlukta almalıyım bilmiyorum, önerdiğiniz boks torbası ve boks eldiveni var mı? Yaşım 17. Para bütçem boks torbası ve boks eldiveni için toplam 1200TL. 1734009025 @wolvesina
Geri