Arama sonuçları: *

• Users: CheXVX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Bu sistemi alacağım incehesap gaming gecesi

Güzel sistemmiş hocam ben de bi bakacağım arkadaşım için sistem arıyordu sağolun tabii siteye güvenebilir mi bilemedim
  2. C

30 - 32 k arası grafik tasarım için intel sistem önerisi

Sen niye bu kadar hopladın dostum saygılı ol biraz
  3. C

İnfinity Storm VS PC HOCASI GG12

İki sistemde 7800, 7700 yok
  4. C

İnfinity Storm VS PC HOCASI GG12

Arkadaşlar bu sistemlerden hangisi daha mantıklı sizce malzeme kalitesi olarak? Asus Dual'ın CW sorunu var bilinen
  5. C

Pc Hocası Sistemi veya İtopya

@Jiyu hocam bugün incehesap'ta cuma indirimi gelecek belki güzel sistem düşer bilginiz olsun takip edelim
  6. C

51K 4070Ti Super Sistem

Evet ben de sitedekilerde düzgün göremedim o yüzden sormak istedim, mantıklı yaptığınız bence
  7. C

51K 4070Ti Super Sistem

Soğutucu olarak ne eklediniz bu sisteme
  8. C

Valla hocam alıp da memnun olan çok kişi gördüm ama CW sorunu olduğu bir gerçek o konuda şikayet çok bazı şeyleri göze alıp almak lazım alırsak yıl sonu gelmeden almak lazım F/P sistem çıkacağı da yok gibi şunun şurasında iki hafta kaldı yeni yıla 1734432468 Evet aslında Coil whine sesinden...
  9. C

Tamamen aynı durumdayız hocam kafa karışlıklığı içerisindeyiz umarım birileri fikir verir destek olur @Jiyu da aynı kafa karışıklığını yaşıyor
  10. C

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

Evet hocam F/P olayı biraz kolpa gibi geliyor bazen öyle saçma sapan parçalarla sistem öneriyorlarki :D
  11. C

Valla biz bekliyoruz da yanlış yapıyormuşuz gibi hissediyorum yılbaşından sonra kar yapacakken neden F/P sistem çıkartsınlar ki o da var çıkartsalar bile dandik parçalardan oluşur muhtemelen zarar etmek istemeyeceklerdir
  12. C

Seni çok iyi anlıyorum :D çok zor kararlar
  13. C

Hayırlı olsun memnun musunuz?
  14. C

Ben de sizinle aynı durumdayım hocam valla sırtlanların eline kaldık kuzu gibi bekliyoruz bakalım elimizden tutacaklar mı
  15. C

Bu durum çok can sıkıcı sen o kadar F/P sistem bekle sabret sonra al satçı denyonun biri gelsin çöksün tüm sistemlere gerçek ihtiyacı olan insanların çoğu avantajlı fiyattan yararlanamıyor
  16. C

CW sorunu icat edilmemiş olsa bile AMD ekran düşmanlığın devam ederdi eminim :) 1734371223 Stokta kalmaz muhtemelen stokçular/al satçılar içinden geçer belki biraz daha pahalıya satmaya devam ederler anca öyle alırız bilemiyorum NVDİA ekran kartlı sistem kurmak istiyorum ama şu aşamada AMD...
  17. C

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

Marka takıntısını/Fanatikliğini bırakıp mantıklı düşününce 7800XT daha mantıklı geliyor tabii her insanın tercihi farklı olabilir
  18. C

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

Valla ben de bilemedim ama çok mantıklı F/P sistem olsa bu saate kalmazdı diye düşünüyorum o yüzden iyice düşünmek lazım
  19. C

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

Amd Kart neden alınmasın? bir sürü alıp kullanan arkadaşım var hepsi memnun, yazılım sorunları da düzeltilmiş sizin yaptığınız Nvidia fanatikliği tamamen
  20. C

Zenith 4070 ti super alınır mı?

https://www.incehesap.com/zenith-4070-ti-super-hazir-sistem-fiyati-37255/ Merhaba bu sistem yeni geldi sizce alınır mı? 1734189323 Özelleştirmem gereken şeyler sizce nelerdir
Geri