Arama sonuçları: *

• Users: hsyncan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

R5 5600 İKİNCİ EL ALINIR MI

3000e bunu elden almam mantikli mi ayni sehirdeyim 1737762586 taksit icin kredi karti gerekiyor hocam yoksa bende taksitli sifir tercih edebilirdim fakat kredi karti kullanmiyorum 1737763003 aynı ilimde parca bulmaya zorlaniyorum param guvende ile almak mantikli olur mu
  2. H

İl neresi hocam 1737760941 en ucuzu tray olarak 2800 kutulu olarak 3000 hocam deger mi sizce
  3. H

Bende onu sordum aslında konuda 2yıl kullanildigini o yüzden belirttim tesekkür ederim ama facebook guvenilir mi de
  4. H

Sıfır en ucuzu 3600 lira nasıl o paraya sıfır alıcam hocam ikinci elleri o fiyatlara koymuşlar pazarlık yok demiş son fiyat 3000
  5. H

ikinci el r5 5600 alınır mı kutu içeriği full fan hic kullanılmamış fatura var garantisi bitmiş ve işlemci 2 yıldır kullanılıyormuş 3000tl fiyati var fiyati makul geldi almayı düşünüyorum alınır mı 2.el
  6. H

Çözüldü✓ Lenovo R25i-30 Hoparlör ve HZ Yazısı sorunu

Hocam sorunu çözebildiniz mi ben laptobuma taktigimda monitor hoparlöru calisiyor ama kasaya taktigimda gozukmuyor calismiyor
  7. H

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

Evet. Şekeri, Beyaz ekmeği, bırakman gerek Kilonx2 kadar protein alman gerek Günlük ortalama 3-4litre su tüketmen gerek bünyeden bünyeye değişebilir su tüketimi 300gr karbonhidrat da ortalama bir birey icin uygun fakat herkesinki ayni olmuyor tabii ki chat gptye boy kilo vs. vererek öğrenebilirsin...
  8. H

ALİEXPRESS KARGO SORUNU

Merhaba daha once bir konu acmistim kargo elime ulasmamisti kargo takip sitesinde exploid cancelled yaziyordu bir arkadas yanit olarak oyle diyorsa paket elinize ulasmaz iyi ki de iptal olmus dolandirici demisti ve para iadesi istememi soylemisti ama 300-400kisi satin aldigi icin dolandirici...
  9. H

AULA F75 KARGO SORUNU

ne yapmaliyim hocam suan okudum o konuyuda anlamadım
  10. H

AULA F75 KARGO SORUNU

dostum siparis iptal olmadı ama attigim sslere bakarsan gonderici iptal oldu falan bisiler yaziyor suan hala siparis devam ediyor yani aliexpresste ve 300kusur satin alim vardi
  11. H

AULA F75 KARGO SORUNU

Temudakini alamamistim sonradan aliexpresse de geldi 4 aralıkta siparis ettim hala kargo gelmedi son guncellemede 8 aralik yaziyor yazan seyi turkce diline cevirdigim zaman gonderiyi iptal et talebi gibi biseyler yaziyor ne yapmaliyim
Geri