Arama sonuçları: *

1. Y

15~16bin tl bütçe her şey dahil pc

sen yükseltme yapabiliyorsun benim yükeltme yapmam aşırı zor ve ekran kartsız pc lere neredeyse tövbe edicem 5 yıldır kullanıyorum rezalet bir şey ilerde sıkıntı yaşamak istemiyorum bide artık oyunları en düşüğe çekmek yerine orta yüksek ayarlar oynayabilmek istiyorum artık 720p low da oynamak...
  2. Y

Gta 5, cs go, cs source, valorant, battlefield 5, nfs payback, far cry 3, forza horizon 4 vb... kütüphanede full bu tarz oyunlar var kafa dağıtmak için fps girerim onun dışında hikaye oyunları savaş oyunları yada araba oyunları oynarım
  3. Y

peki klavye ile fare kısa sürede bozulur mu, benim için 1 sene götürsün yeterli zaten yenilerini alacağım
  4. Y

sağolun,sizce monitör çok üzer mi pişman olur muyum bu bütçeye bildiğiniz başka monitör var mı
  5. Y

evet hocam ama malesef babam ikinci ele güvenmediğinden izin veriyor sıfır olmak zorunda tüm parçalar 1734256786 Normalde başka bir sistem bulmuştum 13200tl ye onu alsaydım 22inç 100hz monitör alacaktım ama onun ekran kartı tükendiğinden 14bin tl ye bu sistemi almak zorundayım monitöre para...
  6. Y

Merhabalar bütçe 15bin tl belki 16 ya çıkılabilir 16 dan sonrasına hayatta çıkamam kasa monitör klavye fare mousepad dahil sistem lazım (kulaklık evdekini kullanacam) *Herşeyi sıfır olmak zorunda *Parçalar farklı sitelerden olmasın *Sonradan kasa ve monitörü yükseltemem sadece klavye ve fareyi...
Geri