Arama sonuçları: *

• Users: erdiaydogan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Dell Allienware AW2724DM ghosting

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim model monitörüm var, OverDrive ayarları super Fast, Fast ve Extreme ayarı var. Üçünü de denedim. UFO testinde 180 Hz'de ghosting yok oyuna girince Extreme modda ve super Fast'te ghosting oluyor biraz. Extreme ayarda bir tık daha fazla. Fast moduna alınca...
  2. E

INNO3D RTX 5060TI TWIN X2 16GB

Arkadaşlar merhabalar 2 gün önce inno3d 5060ti modelini aldım ama oyunlarda vs şu an 70 72 derece arası git gel yapıyor. Boşta ise 44 41 derece arası bazen 39 a düşüyor. Sizce bir sorun teşkil eder mi? Youtubedan baktığımda, 65-66 derece bu ekran kartı ama bende 70-72 arası git gelli anlık...
  3. E

RTX 4070 VS 5060 Tİ MI

Arasında 2k fark var 1758984926 22000-25000 arası 1758985032 Teşekkürler araştırdım baktım da gecikme vs görüntü kalitesini de etkiliyormuş ama dediğiniz gibi azaldıysa 5060 ti daha mantıklı gibi 1758985105 teşekkürler
  4. E

RTX 4070 VS 5060 Tİ MI

Arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim gibi ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım. 5060 Ti 4070'e göre saf güç olarak geride 5060 Ti da MFG var ama çok gecikme yaratıyor deniyor ve temel FPS 60 olması lazım iyi deneyim için 4070'te frame generation var temel FPS olarak 5060 Ti'dan...
  5. E

Dell servisi

Yani kablo garanti kapsamına hiç bir şekilde girmiyor yani direk açtığın gibi sıfır cihazı kurmak için kabloda anında aldığın gün sorun çıksa bile kendimiz temin etmek durumundayız neyse teşekkür ederim bilgilendirme için :)
  6. E

Dell servisi

Benim eski pc güç kablosu biraz eski bende güç kablosu fotosuda istediler fotosunu attım hatta bana kablo çok yeni dediler sorun görünmüyor dediler sonra geri dönüş yaptıklarında kullanıcı hatası dediler olaylar bu şekilde gelişti
  7. E

Dell servisi

Başka güç kablosu var bende onunla denedim sorun çıkmadı ama orijinal kendi kablosu olmadığı için sorun yaratmasından korkuyorum sorum düzelmeseydi bile dellin onarım yapacağını sanmıyorum direk kullanıcı hatası demişler şaka gibi 20 günlük cihaz girişinin fotosunu da attım ben onlara girişte...
  8. E

Dell servisi

Farklı kabloyla denedim ekranı oynattığımda ve ya sallandığında görüntü gitmedi ne zaman farkettim ilk aldığımda vardi ama bu kadar değildi bugün itibari ile biraz sallanmada dahi hemen gidiyor görüntü 1742410049 Aynen kabloyu gönderdikleri kablo kutusunun içindeki kabloyu kullanıyorum ben ne...
  9. E

Dell servisi

Bugün neredeyse 25 günlük dell allienware monitörümde sorun çıktı pc de takılırken sürekli görüntü gidip geliyordu ve baktım ki arka güç kablosunun gireceği yerde temassızlık oluyordu, monitöre her dokunduğumda görüntü gidiyor ve tekrardan kabloyla oynayıp görüntü almaya çalışıyordum görüntü...
  10. E

Dell Alienware AW2723DF Almaya değer mi?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-alienware-aw2724dm-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,290450200.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA2cu9BhBhEiwAft6IxNG5GtY_1Ydgmm05dv1TTgUMkmjqrd1uVYAl1n3WQmtxFpSbvwPpiRoCuLsQAvD_BwE Dediğin monitörde güzel fakat fiyati pahali bana kalırsa o fiyatı...
  11. E

DELL ALLİENWARE AW2723 DF ALINIR MI

Arkadaşlar merhaba bende dell allienware AW2724DM vardı onu iade etmeyi düşünüyürum görüntü kalitesi pek istediğim gibi çıkmadı parlaklık düşük geldi gibi o yüzden başlıkta belirttiğim modeli almayı düşünüyorum Dell Allienware AW2723DF 280 hz gibi avantajları var sizce nasıldır alınır mı...
  12. E

DELL ALL,ENWARE SOLUK EKRAN SORUNU

Maalesef dediğinizi yaptım ama sorunum hala devam ediyor.
  13. E

DELL ALL,ENWARE SOLUK EKRAN SORUNU

Arkadaşlar merhaba Bende Dell allienware AW2724DM modeli var. Sorunum monitörü açtığımda direk soluk renk olarak açıyor fakat monitör ayarlarından HDR'yi açıp kapattığımda bir anda renkler canlanıyor tekrar PC'yi kapattığımda ve açtığımda tekrar soluk renge dönüyor, monitör ayarından HDR kapalı...
Geri