Arama sonuçları: *

• Users: marla37
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Türknet ZTE F601 Modem Kurulumu

Arkadaşlar selam, turknet gigafiber'e yeni geçtim gelinip kurulum yapıldı fakat sonrasında kablolarda sıkıntı olduğu için tekrar kuruluma geldiler fakat modemin ışıkları yeşil yanmasına rağmen internet yok. Bende modem arayüzünden kullanıcı adı şifre girmediklerini düşündüm 192.168.1.1'den ZTE...
  2. M

Bu sistem bu fiyata uygun mu

IMOLA GAMING9070XT Buyrun
  3. M

Hocam o sistem yerine IMOLA sistemini tercih ettim ben iki sistem arasında 500 tl fark vardı biri 7500f biri 7600dü geri kalan özelleştirme seçenekleri ve kullanılanlar aynıydı.
  4. M

teşekkür ederim, evet elimde 2k monitör var onunla kullanacağım
  5. M

Teşekkürler hocam , diğer parçalar nasıl sizce
  6. M

hocam haklısınız evet daha güzel olabilirdi ama en ucuz cl30 özelleştirmesini de 13k farkla yapmışlar :D
  7. M

özelleştirme seçeneklerinde patriot yoktu hocam
  8. M

Yorumlarınızı bekliyorum
  9. M

50-55k arası kasa tavsiyesi

Arkadaşlar selam, Şu an en f/p bu fiyat bandındaki kasa hangisidir , teşekkürler
  10. M

Sistemime Ekran Kartı ve İşlemci Tavsiyesi

yardımlarınızı beklerim dostlar
  11. M

9070xt için ne dersiniz hocam
  12. M

Arkadaşlar merhaba, Mevcut sistemimin ekran kartını ve işlemcisini değiştirmeyi düşünüyorum tavsiye verebilir misiniz , sistemim şöyle ; Kasa : Bitfenix Flow 600W Anakart : Gigabyte h610m h v2 ddr5 Ram : 32 gb ddr5 Ekran Kartı : Intel Arc B580 İşlemci : i5-13400f Şimdiden yardımlarınız için...
  13. M

Ailem haklı mı sizce?

çalışmak yerine gururumdan aç kalırım ölürüm diyen biri için sokakta yaşamanın sorun olacağını sanmıyorum.
  14. M

Tod Tv Üyeliği alınır mı?

reklamcılar mı geldi ya kaç konu da aynı yorumlar
  15. M

Sistemimi ne kadara satarım toplu bir şekil de?

Ekipmanlarla 33-35k civarı olabilir
  16. M

Kahvelere yapilan saçmalıklar?

milletin kahvesi yada kahveye verdiği paranın sizi germesi kadar boş hayat mı yaşıyorsunuz anlamıyorum bir de kesin yargılarla konuşmuşsunuz yanmışsınız beyler
  17. M

Habersiz Sigorta Yaptırılmış

şu anda çalıştığın bir iş var mı? bence yok ve hayatın boyunca hiç olmadı baban senin için güzel bir şey yapmış ama artık ben 18im her şeyi tek başıma hallederim triplerine girdiğin için böyle davranıyorsun:D allah sabır versin
  18. M

İş veren rapor feshi

hali hazırda bir sıkıntınız var mı şirketle mobbing vb?
  19. M

Yardım [Max 27k ₺] Video Edit için Laptop Önerisi

2. el m1-m2 çipli macbook bakabilirsin
  20. M

21 yaşındayım, halen daha iş bulamadım.

masa başı istiyorsan muhasebe bürolarına git ama maaş düşük olabilir girişte
Geri