Arama sonuçları: *

• Users: VixToix037
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Öneri Maks 60cm genişlikte olacak şekilde yani orta boyut mousepad önerisi

maksimum 400-500 tl bildiğiniz iyi mousepad var mı rekabetçi oyunlar için
  2. V

Öneri Düşük bütçe kulaklık önerisi

arkadaşlar sağolun ama ben silikonlu kullanmıyorum yazdım oraya kulaklık şekli düz olaranları kullanıyorum
  3. V

farketmez 3.5 mm de olurda maks 1000 falan olabilir bütçe dediğim gibi çok iyi bir şeye gerek yok biraz uzun ömürlü olsun yeterli ve ayrıca silikonlu kullanmıyorum applein earpods tarzı kulaklıkları kullanabiliyorum
  4. V

Günlük kullanım için almak istiyorum çok iyi süper olmasına gerek yok benim aklımda bu var başka önerisi olan var mı...
  5. V

Yardım 30-50k arası Laptop Önerisi

bu linkteki bilgisayar değer mi fiyatına sizce nasıl başka önerisi olan var mı...
  6. V

Yardım Occasion güvenilir mi ?

şikayetvarda iadesel sıkıntı var diyorlar ondan emin olamadım sorun yaşarsam elimde patlasın istemiyorum
  7. V

Yardım Occasion güvenilir mi ?

genel olarak ürünler ucuz duruyor daha öncdeden alışveriş yapan oldu mu ? https://www.occasion.com.tr/?srsltid=AfmBOoqRBsShvtBLvseKakqy7TD9wC1gYtsB-AuCdLaXNyqzggTDObg4
  8. V

30 40 arası laptop tavsiye

net bi model var mı hocam
  9. V

30 40 arası laptop tavsiye

güzel modeller neler ustalar
  10. V

Cs den 30 dolar kasa düştü harcama önerisi

hocam 3k saat var adam akıllı ilk drop geldi banada ondan önce hep 2 3 dolar flaan geliyodu oyun aklımda vic 3 var başka öneri olursa sevinirim yoksa en son zaten skine gömücem büyük ihtimalle
  11. V

Cs den 30 dolar kasa düştü harcama önerisi

hydra kasası düştü satıp oyun mu alsam yoksa skin mi bilemedim aklımdaki oyun vic3 tüm dlcleri ile beraber ama başka tavsiyesi olan var mı
  12. V

Uygun fiyata gamepad

bunları nasıl yapabilirim bir rehber gibi bir şey var mı daha önce hiç kullanmadım
  13. V

Uygun fiyata gamepad

maks 800tl olcak şekilde güzel bi kol var mı kablolu kablosuz farketmez özellikle analoğu ve l1 l2 r1 r2 tuşları iyi olursa sevirinim ama çok da mühim değil
  14. V

3k ya mouse klavye kulaklık

hocam klavyede trden olursa iyi olur alacak arkadaş temudan almayı ister mi bilmiyorum
  15. V

toplam 3k
  16. V

max 3k olacak şekilde bir öneri bekliyorum
  17. V

Sakaryada olanlar yardım edebilir mi

çözdüm hocam sıkıntı yok
  18. V

Fc25 pc de ps3 kolu kullanma

fc25 de nasıl ps3 kolu kullanılır scp toolkit indirdim ama sonra ne yapacağımı bulamadım var mı bilen
  19. V

Whatsapp gruba chat botu ekleme

Chatgpt veya başka bir AI whatsapp grubuna eklenebilir mi
Geri