Arama sonuçları: *

• Users: spacejax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. spacejax

Çözüldü✓ 4070 Super Windforce alınır mı? | Ekran Kartı önerisi

Asus tuf 4070super aldım bugün umarım doğru kararı vermisimdir herkese teşekkürler
  2. spacejax

öyle ama seninki 16gb versiyonu kanka 12gb versiyonu farklı malesef yoksa tabi ben de isterim 4070ti XD
  3. spacejax

12gb modeli çekirdek hızını 4070super ile karşılaştırdım 4070super daha iyi 16gb olsaymış doğru ama
  4. spacejax

https://www.hepsiburada.com/gainward-geforce-rtx-4070-ti-panther-12gb-gddr6x-192-bit-ekran-karti-pm-HBC000062DXBA arkadaşlar 4070ti fiyatı uygun gördüm (gerçi 12gb mış) yoksa...
  5. spacejax

yani şuan için en azından ddr5 geçmek zorunda kalmıyorum yoksa anakartım da yeni onu da 3 sene önce falan almışımdır baştan aşağı değiştirmem gerekecekti bu yaptığım seçim ile gurur duyuyorum :D 1734905682 Chat gpt de yazdım meraktan ve aldığım cevap şu şekilde sizlerle paylaşayım NVIDIA...
  6. spacejax

CM Masterliquid ML360 almıştım işlemci için kasama sığmadığı için öne taktım ön fanları söktüm 2 tanesini tepeye taktım falan soğutmamın kötü olduğunu düşünmüyorum 1734905000 sistemim şuan gayet iyi tek eksik ekran kartımı upgradelememiş olmam zamanın da şükür 5800x3D 7k gibi bir fiyata aldım...
  7. spacejax

yani en kötü bütçe ayarlayamazsam ben de onu alacağım ama dediğim gibi asus rog strix kullanıyorum halen 1070ti çok uzun zaman oldu yani ve gerçekten çok sağlam kaliteli ama sonuçta 4070 bir kart kaç nesil ilerisinde ne olursa olsun benim için +++ olacak 1734904466 tufa çok zorlayacağım kendimi...
  8. spacejax

satın aldığım da buradan bilgi geçerim hocam 1734903952 şuan gördüğüm kadarıyla en uygun fiyat windforce da eğer bütçe dostu bir şeyler bakıyorsanız.
  9. spacejax

çok teşekkür ederim ama bu fiyatı vereceğime 1 tık üste çıkartabilirim tuf gibi sanırım prime dan 1 tık daha kaliteli tuf
  10. spacejax

hocam zaten ayın 26 kadar vaktim var o zaman çekeceğim windforce alırsam 4454 TL gibi bir aylık ödeme yapacağım asus tuf alırsam da 5144 TL gibi bir ödeme araların da çok uç fiyat farkı gelmiyor buradan bakınca ama bilemiyorum işte kafam çok karışık memleketin hali de belli
  11. spacejax

Arkadaşlar lütfen hepiniz fikirlerinizi belirtin arasından alabileceğim en mantıklı seçeneği seçelim, bana gerçekten çok yardımınız dokunmuş olur o şekilde çünkü ben tekrar tekrar yeni kart alamayacağım ve bu işten para ekmek paramı kazanıyorum, hepinize tekrar dan çok teşekkür ederim...
  12. spacejax

valla hocam herkes fikrini söylüyor işte bilmiyorum ki kafam iyice karıştı, zaten ekran kartı modelleri de baya azalmış piyasa da bulmakta zorlaştı şuan seneye fiyatlar patlayacak diye herkes indiriyo 1734902691 evet kullanıcı deneyimli yorumlar şuan daha değerli tabi ki
  13. spacejax

26'sı gibi alabileceğim o zamana kadar bilgi topluyorum hocam hem de öğrenmiş oluyorum uzun zamandır araştırmadığım için baya bir şeyler kaçırmışım
  14. spacejax

yani ben eski kafa olduğum için bildiğim markalar standart herkes tarafından bilinenler 1070ti asus rog strixim var, kaç sene oldu hala kullanıyorum
  15. spacejax

hocam ekledim listeme ama daha önce pek duymadığım ve etrafımda kullanılmayan bir marka, siz kullandınız mı veya bilgileriniz hangi yönde teşekkür ederim. 1734902093 2 fanlıyı görünce zaten hiç yanaşmadım ventus da öneren olmuştu ama ona da aşırı çöp falan diyorlar bilemiyorum, şuan ki durum da...
  16. spacejax

30k verebilsem asus tufa zorlarım da işte :( gigabyte windforce için çok hoş olmayan yorumlar var yoksa fiyatı şuan çok uygun benim için ama çok sıkıntı çeker miyim inan bilmiyorum.
  17. spacejax

Malesef hocam aynı zaman da 3D iş yaptığım için nvdia olması şart benim için
  18. spacejax

Galaxı araştırdım ama 3 fanlı modelleri piyasa da hiç kalmamış 2x fanlı modeli de beni ürküttü
  19. spacejax

Merhaba arkadaşlar, Benzer konulara baktım ancak sizin bilgilerinizden de yararlanmak istiyorum. Uzun süredir ASUS 1070 Ti kullanıyorum ve sonunda 4070 Super alacak bütçeyi ayarlayabildim. Trendyol'da Gigabyte 4070 Super Windforce modeli bütçeme tam uygun görünüyor. Ancak bazı kaynaklarda Galax...
Geri