Arama sonuçları: *

• Users: Emin Kaymaz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

N11 nitro technology güvenilir mi?

Ben bir ürün aldım geç kargoladılar faturasını iletmediler iade ettim elime ulaşmadan. Perşembe resmi tatil di diye bir şey demedim ama haklı olduğum iadeyi bekletiyorlar. Fatura için çeşitli yerlerden iletişim kurmaya çalıştım ilgilenen olmadı. 2-3 fazla verip Hepsiburada Amazon gibi sağlam...
  2. E

Kasa Fanlarının Hızı Değişmiyor

Advanced kısmı şöyle hocam. Fanlar için DC pwm hiç bir şey bulamadım. Fan hızını manuel ile değiştir deniyorum biostan çıkarken pwm olarak gözüküyor ama hız asla değişmiyor. Fan modları da değişiklik yapmıyor. Fan control gibi programlarda işe yaramıyor maalesef.
  3. E

Hocam advanced açıyorum o kadar da değil. Daha önce de ayar yaptım ama colorful ilk defa kullanıyorum. 1777192185 Gün içinde detaylı şekilde advanced kısmını atarım hocam. Belki yardımcı olur.
  4. E

Hocam olmama ihtimali var mı peki? Manuel kısmında 0-255 arası çeşitli değerler mevcut ama değiştirmem yine işe yaramadı baştan sırayla: T1-T2-T3 CpuFan1- ChaFan1- ChaFan2- CpuFan2- Apu Böyle bölümler mevcut ben CHA fan değerlerini düşürdüm ama fanlar da yine bir değişim olmadı hw monitör...
  5. E

Hocalarım kasanın kendi fanları 3 pinliydi ve çoklayıcı ile öndeki 3 tane fanı ve arkadaki 1 egzoz fanını birleştirip CHA_FAN 1'e taktım kule tipini de çoklayıcı ile CPU Fan'a taktım. Fanlar 1400 RPM de çalışıyor ve hızı asla değişmiyor profil değiştiriyorum, grafik şeklinde olan yerle oynuyorum...
  6. E

N11 ürün iadesi hakkında yaşadıklarım

Benzer süreçteyiz hocam benim ürün elime geçmeden iade talebi açtım adamlar faturayı inatla yüklemiyor soru sordum cevapta vermiyor iade ettim. Nasıl bu kadar kısa sürede onay aldınız şaşırdım adamların eline ne ara ulaştı ürün.
  7. E

9070 XT Bu Fiyata Normal Mi?

Hocam en kalitesiz 9070 XT lerden olduğu için almıyorum.
  8. E

9070 XT Bu Fiyata Normal Mi?

Hocalarım n11 üzerinden RX 9070 XT Pulse nitrotechnologhy adında mağaza da 34 bin e düşmüş ben sürekli takip ediyorum. Fiyatları her site ufak ufak değiştiriyor sürekli bu fiyata normal mi üründe sorun çıkar mı mağaza yorumlarında çok sıkıntı göremedim. Aldığımda nelere dikkat edip nasıl önlem...
  9. E

RX 9070 XT Önerisi ve Fiyat Değişimi

Hocam dediğim gibi benim param yatana kadar ne fiyatlar kaçtı yine beklemeyi düşünüyorum.
  10. E

7000 TL ATX Anakart Önerisi

Colorful ile farkı nedir hocam colorful daha mı güncel?
  11. E

RX 9070 XT Önerisi ve Fiyat Değişimi

Hocalarım, RX 9070 XT piyasası sürekli değişiyor. Geçen 35 bin olan xfx swift 38 civarına çıkmış. Sapphire pulse en uygun inventus da diğer sitelerde 38k en az yine düşer mi, yoksa artar mı? İnventus gibi PC sitelerine artık hiç güvenmiyorum. Çünkü incehesapla sorun yaşadık ve paramı 1,5 ay...
  12. E

Hocam 8500 TL ama
  13. E

Hocam bu incehesap yüzünden 35k iken alamadım çünkü paramı yatırmamak için 1,5 ay direndiler. 1776489472 Yeni bir alışveriş ne kadar mantıklı bilemedim
  14. E

Hocalarım 7800x3d için bu bütçelerde fiyat performans bir ürün tavsiye edebilir misiniz? Şu an ekran kartı olarak 9070 XT indirimi kovalamaya çalışıyorum. İnventus ta biraz düşük ama bu tarz PC sitelerine güvenmiyorum.
  15. E

Bu sistem bu fiyatta alınır mı?

Hocam incehesaptan alırken dikkat edin derim forumlarda mi incehesap sorunlarına bir bakın ayrıca tek tek toplayıp fiyat farkı çıkıyor mu bakın bazen incehesap pahalı satıyor.
  16. E

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Hocam diğerinin de tırnağı kırık slot açılmıyor 1773508163 Hocam birde adamlar bu haldeki sistemi sorunsuz iade edemezsiniz diyorlar :D onu geçtim ilk açar açmaz birebir değişim istedim onu reddettiler bende 14 gün içinde iade ettim
  17. E

Öneri Incehesap ve Oksid Bilişim arızalı ürün değişim rezaleti / THH'Yİ KAZANDIM AMA İNCEHESAP İLGİLENMEDİ :D

Hocam benim durumunda savunma bile yapmadılar ki yapsalar neye nasıl yapacaklar acaba görsele ekledim servis ve müşteri hizmetleri ekran kartının sökülmeden gönderilmesinin hata olduğunu ve görselde yamuk duruşunu müşteri hizmetleri de kabul ediyor. Ama ben durmayacağım hocam mahkemeye de...
  18. E

Hocam hortlatıyorum ama bende şu an aynı şeyleri yaşıyorum oksid bilişim ve incehesabın saçmalıkları yüzünden 70 küsur bin TL param sıkıntıya girdi ve 14 günlük iade süresi içinde iade ettim ama parayı da yatırmadılar thh sonucunu bekliyorum haklıyım çünkü. Sizin thh ne kadar sürdü hocam neler...
  19. E

İncehesap iade işlemi hakkında

Hocam hortlatıyorum kusuruma bakmayın umarım görürsünüz. Bende şu an incehesaptan paramı almaya çalışıyorum mevla yüksek. Thh başvurdum ama çok uzun sürecek gibi adamların eline 14 gün içinde iade için ulaştı 23'ünde iade istediğimi belirtmeme rağmen kargo göndermişler almadım ve 26 Şubat'ta...
  20. E

Öneri PXN VD4 Direct Drive Satışa Çıktı!

Hocam stand için para biriktirmem lazım şimdilik idare ederim ama sizce uygun fiyatlı ama çok sağlam standlar neler?
Geri