Arama sonuçları: *

• Users: kho1234
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Üniversitede pilotaj okunur mu?

Kusura bakma ama kedi uzanamadığı ciğere mundar eder misali olmuş biraz..... Öncelikle sağlık konusuna açıklık getireyim. Sivil havacilikta sağlık lisansını kaybetme durumu nadirdir.... önemli olan şirkete girerken ki sağlık durumunuzdur. Şirkete girdikten sonra havayollari sizin sağlığınızın...
  2. K

Skolyoz kaç derece msü mülakatında elenir miyim?

Dostum sağlık yönetmeliğinde ne yazarsa o . Bir arkadaşım sağlık testinde tam 4 tane Tanı aldı ama elenmedi. 0.25 miyop 0.25 astigmat 3 derece skolyoz ve spina bifida occulta . Tabi hho olsa 3 derece skolyoz ve spina bifida occultadan elenirdi orası ayrı.Demek istediğim her Tanı aldığında...
  3. K

Skolyoz kaç derece msü mülakatında elenir miyim?

Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0 derece istemesi . 1741950036 Aslında tüm harp okulları için kusursuz olmak gerek buna astsubay okulları da dahil . HHO nun diğer okullardan tek farkı skolyozda 0...
  4. K

Msü kazanamazsam askeriyeden devam edebilir miyim

İnşallah kazanırsın dostum başarılar şimdiden. Sağlık için de sigara alkol varsa hemen bırak kan değerlerini çok etkiliyor çünkü.Sigara içenlerde billuburin ve hemoglobin yüksek çıkar genelde.
  5. K

Msü ye çok bel bağlamanı önermem sağlık testinde hiç ummadığın bir sonuç çıkabilir, hayatta her zaman başka alternatifinde olsun . 1738669871 Okulda askeri eğitimin yanında lisans düzeyinde mühendislik egitimi de görüyorsun harp okullarında . Ayt bunun için
  6. K

Okul kulelide ingilizce hazırlık okursan 5 sene sürer.Teğmen olduktan sonra da yine 21 yıl hizmet süren var. Bu süreyi doldurmadan bırakmak istiyorsan tazminat ödemen lazım.
  7. K

Ama msü den harbiyeli olmani tavsiye ederim . Darbeden kaynaklı subay açığı kapanmaya başladı sen üni den mezun olduktan sonra dış kaynaktan ilan vereceğini hiç sanmıyorum versede kontenjan çok az olur az kisi alır.
  8. K

Muvazzaf subay oluyosun 21 yıl mecburi hizmet süresi var .
  9. K

1738661109 Her sene TSK dış kaynaktan subay alımı yapar . Yani üniversiteden yüksek lisans mezunlarını alır ve SUTASAK ASTTASAK gibi 6 aylık eğitimler kapsamında subay ve astsubay olarak eğitir.Özellikle darbeden sonra dış kaynak alımları arttı , şuan bile hava kuvvetlerinde harbiye mezunu...
  10. K

Arkadaşlar buradaki skolyoz 0 derece mi ? Hava harp sağlıkta 0 derece istiyor .

Fizyoterapistle düzelir merak etme hatta redditte görmüştüm skolyozunu 10 dereceden 3 dereceye indiriyordu ama iyi bir fizyoterapist bul yoksa sadece zaman kaybedersin .
  11. K

Dostum dereceyi nasil korucam sırt kası falan mı calisiyim ? Ayriyetten 18 yaşından sonra derecenin sabit kalacağını düşünüyorum boy uzamasi ve kemik gelişimi duruyor .
  12. K

Valla dostum 5 dereceyi garanti geçiyor gibi maalesef.
  13. K

Msü'ye nasıl.hazırlanabilirim

Okuldan mezun olan herkes teğmen rütbesi ile mezun olur zaten . Ondan sonra rütbe yükselmesi görev süresine bağlı olarak artar.3 yıl sonra üsteğmen 6 yıl sonra yüzbaşı diye diye gider . Albaydan sonra generalliğe atanmak istiyorsanız bildiğim kadariyla kurmaylık sınavına girmeniz lazım.
  14. K

Msü'ye nasıl.hazırlanabilirim

Kara harp okulu eşit ağırlık ve sayisal alandan alım yapar diğer okullar deniz harp, hava harp sadece sayisal alandan alım yapar . Msü sınavında tyt konulari çıkar sadece , bu sinav sadece bir DAVETİYE sınavıdır mulakatlara katılma hakkı kazanmanizi sağlar. Subaylik için hazirandaki tyt ve ayt...
Geri