Arama sonuçları: *

• Users: Cheazy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Cheazy

atx anakart destekleyen kasa onerisi var mi?

pazar bi bite ugramak lazim 2000 cikma kasalara 500-600 yaziyorlar delirme garanti
  2. Cheazy

elimdeki sharkon psununda fani traktor gibi onuda degistircem ona uyumlu fan onerilerinizide bekliyorum sifir ses amac 1775490714 gece cok rahatsiz ediyoe bi de cok domaldim hissi istedigimi bulamama, bende millette cok fazla gordugun seyden soguma da var herkes begeniyor ama ben biktim arrik...
  3. Cheazy

Dolap Uygulamasında SSD'nin Bellek Yongasının Çalınması

Yatacak yerleri yok müdür
  4. Cheazy

akvaryum kasam var dandik bir marka ama nefret ediyorum artik, cok sesli calisiyor illallah ettirdi para da lazim 200-300 tl ye komik bi rakama belki bitten falan zalman cooler master (en begendigim) saglam marka bir kasa alcam aklinizda eskilerden tekne givi genis degil atx anakart destekleyen...
  5. Cheazy

Dolap Uygulamasında SSD'nin Bellek Yongasının Çalınması

zamanında 580 sattım, cart curt dedi iade etti ürün geldi elime Allaahtan çalıştı, Ayakkabı sattım 2. el, bu yıpranmış dedi, iade etti iaade onaylandı, Bozuk ekran kartı sattım, bu bozuk lehişm mehim kopmus cart curt demiş iade onaylandı, Ben en son pg ile de Anakart, Ram yolladım, bunlarda...
  6. Cheazy

Skechers krampon kullanan var mı

+harrykaaaaaaaane
  7. Cheazy

Cevremde ki herkes grip

pp her seferinde yarıyor
  8. Cheazy

Nasıl ders çalışacağımı bilmiyorum

okuyup müdür mü olcan
  9. Cheazy

Sessiz klavye önerisi

https://www.hepsiburada.com/everest-kb-79-silent-pro-gri-mavi-gri-kahve-sessiz-rgb-q-membrane-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00009WGVSF?magaza=Hepsiburada arkadaşta vardı aşırı güzel ses 0
  10. Cheazy

Yardım Sıvı soğutma yanlış montajda bir şey olur mu?

benım bıldıgım sagdan cekecen boruyu öyle montajlayan hıc gormedım ama bılgılı abıler yazsın bakam
  11. Cheazy

Biraz saygı artık lütfen

sana yazıyo hocam ısten cıktım patron falan hayırdır demedı yuuzume bakamdı cokta umrumda deıldı cok kotu ıs dıye bıraktıum ama gıtmedıgım her gun -1000 -1000
  12. Cheazy

Biraz saygı artık lütfen

olsun, sabır çek çekil kenara 1775119916 beni zehirliyorlardı oruc tutmadıgım zaman ortalık duman altı oluyodu gıdıyodum soyunma odasında takılıyodum
  13. Cheazy

Biraz saygı artık lütfen

işyerindekiler senin arkadaşın değil, iş yeri işte kalsın sen kendi hayatında nasılsan öyle davran. Uyardıysan ve onlar devam ediyorsa onlara yazar senden çıkmıştır. 2 gün önce istifa ettim işteki insanların şerefsizlikleri yüzünden, şimdi kendimi kötü hissediyorum, fakirim zaten
  14. Cheazy

Iphone 13 için megsafe power benk önerisi

kullaananlar yazarsaa yine bakayım almayı dusunuyorum teşekkür ederim sana da
  15. Cheazy

bu gemininin dediği mezbu dogur mudur hocam kabloyla kullanmıcam ben vardı 10k lık anker kütük gibiydi düştü cebimden kayboldu cok agırdı bide bu işime yarar eğer dolddurusa tam
  16. Cheazy

https://www.trendyol.com/ugreen/uno-magsafe-wireless-5-000-mah-20w-hizli-sarj-powerbank-mor-35606-p-892330018?merchantId=275331&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme bunu alcam ama gemini diyo kayıp oluyor şarj ederken 1 kez bıle doldurmaz megsafe hgem marka hem...
  17. Cheazy

Pawerbank onerirmisiniz

10k anker aaldım hıc memnun degıldım arkın 5 senelık aldıgı mi daha kucuk ve en az 4 5 telefonu sarz edıoyordu, bende buyuk olması sebebıyle bı yerde dusudum, yolda falan da gıdınce de agırlık yapıyor megsafe sılım kucuk bıse arıyom 1 1500 e bir şeyy düşerse bende nasipleneyim
  18. Cheazy

Pawerbank onerirmisiniz

https://www.trendyol.com/ugreen/uno-magsafe-wireless-5-000-mah-20w-hizli-sarj-powerbank-mor-35606-p-892330018?merchantId=275331&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme buda 5000 niş 1775065023 tam 10k vermıyorlar ki zaten ama 1 buvuk eder
  19. Cheazy

Pawerbank onerirmisiniz

mi ürünlerini severim ama 1650 çok geldi baana 1775064759 https://www.hepsiburada.com/woyax-magsafe-powerbank-5000mah-slim-hizli-tasinabilir-batarya-iphone-11-12-13-14-15-16-17-pro-max-samsung-p-HBCV0000AIVBR9?magaza=Woyax%20Deji olabilir
  20. Cheazy

Yeni sistem aldım fiyatına göre iyi mi?

işlemciyi kartı rami falan upgraadelersin de şu an dursun çokta önemli değil bunlar sonrasındaa performansı üzerse yaparsın 1775064644 5070 adamın setuba haarcaadğı paara olur, ilk etaptaada gereksiz i thinkkk
Geri