Arama sonuçları: *

• Users: Luxaraen
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

EKRAN KARTI PSU UYUMLU MU

Emin misiniz hocam 7800xt ekran kartlarında iki Psu kablosu gerekiyor diye biliyorum bu üründe 2 tane bulunuyor mu?
  2. L

₺40.000 Bütçe Parça Önerisi

Kesinlikle katılmıyorum ssd olarak bakıldığında kiox G3 tam bi fiyat performans ürünü
  3. L

EKRAN KARTI PSU UYUMLU MU

nzxt c750 bronze ile 7800XT olur mu yeterli kablosu var mıdır?
  4. L

5070 Şubat kaçı gibi çıkar sizce

Dostum pek bilgili olan bi insan olmadığın ortada ama bu tarz insanlara da cevap verip burayı düzeltmek gerekiyor o yüzden emin ol Türkiye’in çoğu yerinden iyi internet hızım var sadece pahalı o da benim dert ettiğim bi durum değil 1736789443 Gümrük kısımından çok diğer ülkeler bizi kabul...
  5. L

İnşallah öyle olur yetişmek istiyorum
  6. L

Arkadaşlar Kıbrıs’ta yaşıyorum normalde Türkiye’ye geleceğim şubat ayında 6sı geri döneceğim sizce kaçı çıkar satışa konur daha 5080,90 ortada yokken ne düşünüyorsunuz Kıbrıs’tan alın demeyin lütfen çünkü burada çok daha pahalı
  7. L

Bu sistem sizce iyi mi?

hocam 7600x almayın aldırmayın en iyi fiyat performans olan 5700F biraz bak aynı seviyede güçteler ve en az 2000 tl oynar oradaki 2000 tl ile kasaya farklı donanım yükseltenleri yap
  8. L

Sizce sistem iyi mi?

Ram yapılır onun dışında anakart önerileri ya da başka bileşenlerde öneriler var mıdır?
  9. L

Sizce sistem iyi mi?

47bin tl filan ancak dediğim gibi soğtucum zaten var Psu da aynı şekilde
  10. L

Sizce sistem iyi mi?

Hocam şöyle zaten işlemci soğutucusunu yılbaşı indirimi ile kaptım Psu da bende bulunuyor onun dışında 47bin tl en fazla ulaşabileceğim diye düşünüyorum
Geri