Arama sonuçları: *

• Users: Wortex62
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

Zifiri phantom almalımıyım

Yani phantom oynamıyorum ve set şwklinde almicam oyunada çok nadir para yatırabiliyorum ama zfiri phantom şahane çok beğendim ama vandal oynuyorum dediğim gibi
  2. W

Zifiri phantom almalımıyım

Merhaba valorant tan vp aldım skin almak için bir kaç gündür bekliyorum marketimde zifiri phantom gelmiş güzele benziyor hoşuma gitti fakat bdn vandal oynuyorum yani phantom oynadım zamanlar çok nadir vandal skini bekliodun fakat bu skin çok hoşuma gitti almalıyımım alırsam sırf skin için...
  3. W

amd radeon hd 7400 series ekran kartı gta 5 kaldırır mı ?

Kaldırmaz san andreas fln güzel oynatır belki gta 4 ama emin değilim
  4. W

Helio g99 mali g57 vs amd a4-5000 (radeon hd 8330 ekran kartı)

Merhaba benim mağradan kalma pc im var işlemci amd a4-5000 ekran kartı radeon hd 8330 ram 4gb alıcağım tablet helio g99 mali g57 kullanıo tabletim mi daha güçlü yoksa mağradan kalma pcmi 🤔
  5. W

Yardım Samsung galaxy a9 tablet kronik sorun

Daha almadım düşünüyorum araştırdğımda samsung galaxy a9 da büyük şarj olamama veya dokunmatik sorunları var bu sorunlar herkesin başına gelmemiş ama öoğu kişi yaşamış 1737969833 Köyde yaşıyorum satsam alcak insan yok redmi pad se 8.7 de g85 var samsung galaxy a9 da g99 var redmi pad se 8.7...
  6. W

Yardım Samsung galaxy a9 tablet kronik sorun

Samsung galaxy a9 tablet almayı düşünüyorum ama insanlar şarj ve ekranda donma tepki vermeme sorun yalıyolar bu sorunlar güncellemeyke gidiceği söyleniyor bu sorunu çoğu kişi yaşamış redmi pad se 8.7 mi almalıyım yoksa samsung galaxy a9 tablet i bu kronik sorunları geçme umuduylamı almalıyım
  7. W

Yardım 4gb ram yeterlimi tablet

Kasma donma yaparmı brawl stars pubg g99 var ama 4gb ram var
  8. W

Yardım 4gb ram yeterlimi tablet

Fazlabi bütçem yok 4000tl gibi bi şey 5000 tl ye de çıkamıyorum samsung galaxy a9 tablet 4/64 alicam gibi duruyır genelde brawl stars pubg oynarım 4 gb ram yeterlimi
  9. W

Dedem kanser hastası...

Amin inşallah
  10. W

Dedem kanser hastası...

Teşekkür ederim Allah rahmet eylesin benim sadece 1 dedem var oda şimdi kanser şuan moralim çok bozuk
  11. W

Dedem kanser hastası...

Merhaba bu gün dedemin kanser hastası olduğunu örendik büyük ihtimalle de vefat edicek gibi duruyor dedem için dua edermisiniz.
  12. W

Öneri Brawl stars ta 60 hz yeterlimi

Teşekkürler
  13. W

Öneri Brawl stars ta 60 hz yeterlimi

Merhaba ben tablet alıcam şuan Samsung a9 düşünüyorum ekranı biraz kötü 60hz genelde brawl stars oynicam arada pubg 60 hz sizce yeterlimi oyun için tabletin işlemcisi g99
  14. W

Öneri 5000 tl altı tablet önerisi

A9 60 hz ekranı var oyüzden sıcak bakmıyorum genelde oyun oynicam aradada film dizi fln
  15. W

Öneri Patates pc oyun önerisi

Dead cells yüklemeye karar verdim şuan çok teşekkürler
  16. W

Denedim ekran kartının sürümü yetmiyor güncelledim pc nin mouse haraket etmiyordu 1737011845 Ekran kartı var
  17. W

Fark etmez 1737011605 Oynadım zaten 1.6 baya sıktı be
  18. W

Amd radeon hd 8330 işlemci: amd a4-5000 apu
  19. W

Pc açim hemen söylüyorum 1737011164 San andreas yüklemiştim benlik değil ben böyle savaş seviyorum
Geri