Arama sonuçları: *

• Users: Syrio Forel
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Ya değiştiriyorum sonra yine başka bir tuşta oluyor. Sizdeki switch modeli nedir
  2. S

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Bazen bazı tuşlar çiftliyor ya var mı o problem
  3. S

Min 2cm ama Yükseltilebilen Ekran Kartı Tutucu Önerisi

Aerocool P300C mATX kasaya 9070XT Taichi taktım kasa tabanıyla ekran kartı arasında çok az bi boşluk kaldığı için kartla gelen tutucuyu kullanamıyorum. Yaklaşık 3cm gibi bi boşluk var 2-4 cm ayarlanabilir bi tutucu bulamadım bir türlü. Bilen eden veya alternatif önerisi olan var mıdır?
  4. S

Radeon RX 9070 XT Taichi’Li Sistem İçin Psu Önerisi ?

MSI'ı sipariş etmiştim aslında ama iptal edip şu Raijintek'i alayım
  5. S

https://www.incehesap.com/msi-mag-a850gl-pcie5-850w-80-gold-full-moduler-power-supply-fiyati-64226/ buna ne dersin?
  6. S

Öneriniz var mı hocam? “Bu psu varken hiç takmayın veya kısarak kullanın” gibi bir tavsiye veya şu an fiyatını iyi gördüğünüz yeterli bir psu?
  7. S

Kapanma falan dışında bi sorun olmaz herhalde
  8. S

Asus B650M-R 7500F + Phantom Spirit 120 2x 16GB 6k Mhz CL30 ram 2 tane sata ssd (ilerde 2tblık m2 de girecek) 9070XT Taichi Kartı henüz takmadım. Bu sistemi Enermax Maxpro 3 700W bir süre idare edebilir mi yoksa direkt 850W ve üstü gold bir PSU mu çözmek gerekir? Bir de 9800x3d vs gibi bi...
  9. S

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

Bende de durum aynıydı ekran kartı hariç toplamıştım. 1050 ti ı emekli etmenin vakti gelmişti 😂. Benim sistem bu kartı beslemeyebilir ondan biraz çekiniyorum belki o sebeple de iade edebilirim. 7500F ve enermax pro 3 var belki ucu ucuna besler
  10. S

Taichi min fiyatı buna çok yakın zaten daha düşük olma ihtimali yok gibi ya. Belki aralıkta falan olur
  11. S

Evet o kampanyayı kaçırdıktan sonra çok bekledim ancak 9070xt 36k’dan aşağı inmedi, o da gigabyte gaming oc idi zaten. Eğer fiyatlar bundan sonra hep böyle olacaksa görüntüye +5k vermiş olmak beni rahatsız etmez ama Taichi 41den aşağı inerse o zaman pişman olurum 😂
  12. S

Sürekli zam gelecek zam gelecek dendiği için 41e Taichi aldım umarım pişman olmam ya
  13. S

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Bi 9070 XT çekeriz dedik de 40k
  14. S

🔥İndirim Vatan 50.000’E 6.750 Paraf (Son Saatler)

9070XT yi göremedim 33kya
  15. S

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11399tl Bonus Karta 10750tl

Ulan günlerdir şu fiyatlardan 9070 xt almayı bekliyorum 1 saatle kaçırdım canım sıkıldı ya
  16. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Şöyle bol taksitli, gerçek indirimli, kaliteli bi oyuncu koltuğu olsa da yesek
  17. S

🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6199 TL

Dostum FPS oyunları için 1080p 23.6”-24” monitör bir standarttır. Muhtemelen bu paraya 27” 1440p bi monitör almayı önerirdin, o monitörlerin ppi değeri 24” 1080p monitörlere göre epey farklı olduğundan 27” 1440p monitörde ölçeklendirme kapalı şekilde oyunu 1080p açarsan, ekranın dört bir yanında...
  18. S

❌İndirim Bitti! 879 TL Mercusys MR80X, AX3000 Mbps Dual-Band Wi-Fi 6 Router

Bayağı iyi fiyatmış ben aylar önce MR60X’i 900’e falan almıştım. Bu arada eğer firmware aynıysa ethernet backhaul mesh yapmak için modemden gelen kabloyu cihazın WAN değil de LAN portlarından birine takıp çalıştırıp bi 3-4 dakika bekleyin kendisini ona göre kuruyor. Bu basit bilgiyi günlerce...
Geri