Arama sonuçları: *

1. S

Prism launcher güvenlimi

teşekkür ederim
  2. S

Prism launcher güvenlimi

tamam teşekkürler o zaman sklauncheri yüklicem inşallah virüs gibi bir sıkıntısı yoktur
  3. S

Prism launcher güvenlimi

ben türkiyedeyim ayrıca cracksiz launcher yok galiba yoksa sklauncherı indiricem gibi
  4. S

Prism launcher güvenlimi

kötü bir şey değil yani
  5. S

Prism launcher güvenlimi

crack nedir acaba
  6. S

Prism launcher güvenlimi

merhabalar prism launcher indiricektim ama güvenli olup olmadığını bilmiyorum virüstotalde aratınca hiçbirşey çıkmıyor ama bide size sorim dedim
  7. S

Yardım edin Minecraft'ta skin aldım ama gözükmüyor

Arkadaşlar bana lütfen yardım edin kafayı yedim sabahtan beri ben legacy launcher kullanıyorum ve onun skin sitesine elbyenkayıt oldum skini kuşandım ancak skin sunucularda gözükmüyor Steve olarak gözüküyorum lütfen yardım edin
  8. S

Legacy launcherda sunuclarda skin olmuyor lütfen yardım edin

Arkadaşlar bana lütfen yardım edin kafayı yedim sabahtan beri ben legacy launcher kullanıyorum ve onun skin sitesine elbye kayıt oldum skini kuşandım ancak skin sunucularda gözükmüyor Steve olarak gözüküyorum lütfen yardım edin
  9. S

Siyah ekran yardım edin

Nasıl yani knk anlayamadım
  10. S

Siyah ekran yardım edin

Arkadaşlar Samsung g5 monitörüm var ve ben Minecraft'ta klavyeden Windows tuşuna basınca displayport yazıyor ve ekran bı siyahlaşıyo bı beyaz oluyor ekran kartımda 4070 super minecrafttı legacy launcherdan oynuyorum ve SADECE MİNECRAFTTA OLUYOR
  11. S

Oyun önerir misiniz?

Teşekkür ederim 1736012313 Şuan yüklüyorum
  12. S

Oyun önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar yeni bir PC aldım ve valorant LoL dan başka oynicak oyun bulamıyorum oyun önerirmisinz epic games veya Steam hiç fark etmez sistem gereksinimleri:işlemci ryzen 5 7500f ekran kartı gigabyte 4070 süper ram 32 GB SSD 1tb mümkünse ücretsiz olsun lütfen araba yarışı olur battle...
  13. S

Termal macun var mıdır

Bir ayar yapmamı lazım
  14. S

Termal macun var mıdır

Peki varsa oyunlarda neden bu kadar ısınıyor
  15. S

Termal macun var mıdır

Kesin olarak var mıdır
  16. S

Termal macun var mıdır

Merhabalar yakın zamanda yeni bir PC aldım ben okuldayken babam almış aslında ama belirledik pcyi VATANDAN aldım ama termal macun olup olmadığını bilmiyorum şimdi açıp bakmakta istemiyorum çünkü ya termal macun varsa oyüzden pubg de işlemci 57 60 derece gibi oluyodu yanlış hatırlamıyosam...
Geri