Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım 2600 TL'ye Samsung Buds 3 alınır mı?

Merhabalar, Samsung S24FE ve laptop kullaniyorum gunluk hayatimda ve su anda kullandigim kablolu kulaklik (7Hz Zero 2) cok zahmet cikardigindan kablosuz kulakici bir kulaklik ariyorum. Genellikle muzik dinliyorum ve ben daha cok naturel bir ses karakteri tercih ettigimden Buds 2 tercih edecektim...
  2. Y

The Last of us crack

en guvenli sitelerden birisi. ordan virus kapma olasiligin yuzde sifir. tabi ama birsuru fake sitesi var. gercek olani bu: https ://fitgirl -repacks .site/ bosluklari kaldir arama cubuguna yapistir.
  3. Y

❌İndirim Bitti! Samsung S24FE 22399TL

hocam sadece mobil de mi var? web sitesinden girince vermedi de.
  4. Y

❌İndirim Bitti! UGREEN USB 3.0 Ultra İnce 4 Bağlantı Noktalı USB HUB 376 TL

Hocam tek kullanimlik bir kod, siz daha once kullanmis olmayasaniz? Ben de gosteriyor
  5. Y

🔥İndirim Poco c65 kupon ile 8099 tl

bence bu fiyatlarda en az bir yil sonra kasmaktan kullanilamayacak hale gelen telefonlar almak yerine ikinci el telefon almak cok daha mantikli.
  6. Y

🔥İndirim Apple iPhone 16E 128 GB (Apple Türkiye Garantili) - 44.489 TL

Bu forumda bu telefona bu parayi verecek kimse yoktur bence :D Yemin ederim IQ testi gibi telefon.
  7. Y

The Last of us crack

Yani simdi link verip banlanmak istemiyorum ama arama cubuguna fitgirl yazarsan problemine yardimci olabilecek bir hanimefendi ile karsilasabilirsin
  8. Y

Android Samsung Galaxy S23 FE 256GB 18,499TL

Yani sahteyse birini zora sokmak istemem açıkçası. Allahtan sıcak fırsatlara koyamamışım daha büyük karmaşa çıkardı :D 1738525890 Satıcı kaldırlımış büyük ihtimal sahteydi. Uyaran arkadaşlara teşekkür ederim.
  9. Y

Haha hocam yani mağaza güvenilir mi güvenilmez mi onu bilmiyorum ama hepsiburada sonuçta en fazla iade eder alan kişi. 3 mesajım olmasından benim mağazayı hacklemiş olmamı çıkarmanız komik ama :D
  10. Y

https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s23-fe-256-gb-samsung-turkiye-garantili-grafit-p-HBCV000052WYQ6 Sıcak fırsatlara atamadıgım ıcın buraya atıyorum kusura bakmayın. Daha önce hiç böyle bir fiyata düşmediği için atmak istedim. Eğer burdan biri sıcak fırsatlara eklerse silerim
  11. Y

Epic Games'den aldığım oyunu iade ettim, iade parası ne zaman ulaşır?

bir hafta icinde kesin yatar ve hesabina yatar direk epic uzerine konmaz paranin merak etme
  12. Y

Lenovo Legion R25i-30 Panel Testi 🔥

Abdullah hocam buralar cok bos kaldi, bu panel testlerinin devami gelecek mi? isteyin ben kendi monitorumu veririm test icin ihtiyaciniz olursa o derece bekliyorum yani :D
Geri