Arama sonuçları: *

• Users: baris1818
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

İtopya Hazır sistem fps sorunu

Hala sorun duzelmedi yokmu cozumunu bilen ya
  2. B

Bu sistemde neleri değiştirmeliyim

1736571268 dayi ramleri 32ye erkenden gerek yok bence 16 yeterli işlemciyi değiştirsen erkenden cok rahatlarsın
  3. B

4300-4700 TL monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vp249qgr-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,659212222.html hoparloru varmı bilmiyorum ama 144hz ips vga
  4. B

Bu sistemde neleri değiştirmeliyim

Kral ventus ekran kartlarını iyi araştırmanı öneririm fan problemli olabiliyor onun disinda ileriye yonelik istiyorsan orta segment bir ddr5 anakartla baslayabilirsin ve ssdin 500 ise 1 tb a cikartabilirsin birde işlemcini ryzen 5 7500f ya da 7600 a cikartabilirsin 7500f veya 7600 seni senelerce...
  5. B

Çözüldü✓ Gaming Kulaklık Önerileri

bunu alıcam galiba teşekkür ederim
  6. B

Çözüldü✓ Gaming Kulaklık Önerileri

2000 TL'ye kadar bütcem varda Gaming Kulaklık önerir misiniz? mikrofonu güzel olan
  7. B

hocam bu kim
  8. B

Ya da 650w power supplydan olabilirmi
  9. B

yok iste anlamöıyorum bende bi sorun var itopyaya geri gondermekde istemiyorum ama oyunlarda dusuk fps alıyorum bi turlu cozemedim isi degerlerine baktım wat degerlerine baktım
  10. B

sorunu hala cozemedim bios menusu 2023 de kalma guncel degil herhalde o yuzden işlemciyle ilgili hicbir ayarı bulamadım kafayı yicem bi duzeltemedim ya
  11. B

Hocam suanda evdeyim biosu actim ama sizin dediginiz hicbirseyi bulamadım size nasıl rahatca foto gonderebilirim nereye girmem gerekiyor 1736201157
  12. B

Peki cpu z de neden böyle cikti acaba o limiti kaldırırsam sorun çözülürmü itopyaya bosuna geri gondermek istemiyorum birsey yapacaklarını sanmıyorum senide yordum reis hakkını helal et fps degerlerim düzelirmi o ayarları yaprsam
  13. B

Microsoft store daki indirdigim yerdeki sonuclarda bu hocam daha limiti kaldırmadan baktım bi şuan işteyim gece bakıcam o limitlere itopyaya geri göndermeme gerek yok degilmi hocam onların yapabilecegi birsey varmı yani
  14. B

İşlemci limitini nasıl kaldırabilirim biosta mevcutmudur
  15. B

4060ti i513400f le 180 300 arası alıyorum windows 11 den kaynaklı dicem sistem düşük değil bios 2023den kalma ondan olabilirmi bilmiorum gondermelimiyim itopyaya geri inceleme icin bilemedim
  16. B

1736168610 ama sorun surda abimde de sistem var onda 4060 i512400f ddr4 anakart varken benle aynı fpsi aliyor onu anlamadım ve youtube testlerindede bircok videoda baska gosteriyor youtubedekiler yalan olsa bile abimle aynı fpsi almam mantıksız degil mi
  17. B

Arkadaşlar merhaba itopyadan hazır sistem satın almıştım için ASUS 4060 Tİ 16 GB İNTEL İ5 13400F DDR 5 ANAKART 16GBRAM 1TB SSD Var fakat valorantda 180 ile 300 fps arasında gidip geliyor pubgde fps 60ile 150 arasında gidip geliyor ve birçok oyunda da anlamadığım bir şekilde 2k ultra ayarlarda...
Geri