Arama sonuçları: *

• Users: deevrimmmm
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Lossless scaling indirdim ve siyah ekran pc açamıyorum

kasanın power tuşuna basıyorum ve ekran simsiyah monitör gelmiyor lossless scaling aldım optimize et dedim bi şeyler oldu restart attım pcye ve siyah ekrandan başka bir şey göremiyorum
  2. D

Metro exodus enchanted edition türkçe yama ilgili sorun

@sontoxic hocam atıyorum 1739143560 @sontoxic başka yerden kontrol etme şansım var mı biliyor musun
  3. D

Metro Exodus Enhanced Edition Türkçe yama önerisi

@loren4 aynı sorunu ben de yaşıyorum çözebildin mi
  4. D

Metro exodus enchanted edition türkçe yama ilgili sorun

metro exodus enchanted edition türkçe yama indiricem qnoopsv3 yaması hata veriyor kurulu oyun dosyasını seçemiyorum anonymusun türkçe yaması varmış yüklemeye çalıştım norton antivirüs trojan var diyor trojan.gen.mtb gibi bir şeydi nasıl türkçe oynucam ben bu oyunu yardımcı olabilir misiniz
  5. D

Pcyi yeni aldım her oyundan çıktıktan sonra pc gidiyor

1737313135 anakartın en güncel biosunu da yükledim hala düzelmedi cidden itopya hakkında çok şikayet görmüştüm kimseye önermicem bundan sonra
  6. D

hocam dediğin gibi xmp/expo kapattım donma gitti şimdi bios güncellicem hayatımda ilk defa yapıcam umarım bi şey olmaz sonrasında yine haber vericem
  7. D

hocam deneyip haber vericem çünkü ben sanırım rami yükseltmek icin biosa bakmıştım 1737260873 hocam cidden denedim donmadı pc pyundan cıkınca ramlerde sıkıntı var demi şimdi tüm pcyi götürmeye gerek kalmadı yani
  8. D

1737231875 ekran kartı takılıydı ben hiçbir şey takmadım sadece pc geldi kabloyu taktım
  9. D

hocam driverı güncelledim windows güncelledim bi tek biosa baktım o güncel değil elimde de flash bellek yok güncellemeli miyim onu parçalar konusunda da hiç bilgim yok ssd nasıl çıkarılır takılır bilmem ama ram biliyorum sadece itopyadan almıştım kasanın kutusu da yok götüremiyorun valla delircem
  10. D

arkadaşlar pcyi alalı 3/4 gün olmadı ryzen 5 7600x gtx 4060 lı sistem herhangi bir oyunda alt tab atınca ya da oyundan çıkınca pc donuyor dıt sesi de çıkmıyor öylece donuyor kasayı kapatıp açmadıkca asla geri gelmiyor ne yapmam lazım
  11. D

Arkadaşlar pc donma alt tab ya da oyundan çıkınca asla pc gelmiyor

arkadaşlar pcyi alalı 3/4 gün olmadı ryzen 5 7600x gtx 4060 lı sistem herhangi bir oyunda alt tab atınca ya da oyundan çıkınca pc donuyor dıt sesi de çıkmıyor öylece donuyor kasayı kapatıp açmadıkca asla geri gelmiyor ne yapmam lazım
  12. D

Msi geforce rtx 4060 ventus 2x black 8 gb ile amd ryzen5 7600x darboğaz yapar mı

nasıl alıyoruz hocam 32 gb ram 1 tb ssd ve monitör ile dediklerini
  13. D

Msi geforce rtx 4060 ventus 2x black 8 gb ile amd ryzen5 7600x darboğaz yapar mı

bana bi öneri yapabilir misin alayım öyle diyorsan dedigim gibi çok anlamıyorum bu işlerden
  14. D

itopyadan aldım valla performansa göre mi pahalı yoksa gerek mi yok
  15. D

çok teşekkürler ilgin ve cevapların için ileri zamanlarda nasıl bi upgrade yapmamı önerirsin ve monitör iyi mi acaba
  16. D

hocam peki çok zarara girer miyim şuan değiştirmeli miyim önerin var mıdır nvdia olmak zorunda değil ben pcden de çok anlamam sadece pubg gibi compatitive oyunlar oynuyorum bide overclock falan diyorlar nasıl yapılıyor ben bilmiyorum da
  17. D

bugün bu bilgisayarı aldım arkadaşlar son paramı verdim vallaha herhangi bi sıkıntı çıkar mı darboğaz tarzı
Geri