Arama sonuçları: *

• Users: turkeyselo47
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

75 Bine sipariş ettiğim sistem normal mi?

Teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için. Babamın bugün kanser olduğunu öğrendim. para lazım olur diye siparişimi iptal edeceğim. tekrar görüşmek üzere
  2. T

Hazır sistem ama sistemin parçaları ayrı ayrı garantiliymiş . ama işlemcisi i7 14. nesil seviyelerinde olmalı. sanırım Am5 işlemcisi çok güçlü değil diye biliyorum
  3. T

Topladığınız sistemin bilgileri varmı. daha iyiyse iptal ederim. teşekürler
  4. T

Sanırım iptal edebilirm ama işlemcisi ve ekran kartı daha iyi aynı bu seviyede ve bu fiyata hiç göremedim. daha iyi düşündüğünüz sistemlerin linkini paylaşabilir misiniz. eğer uygun olursa iptal ederim
  5. T

Teşekkür ederim muhakkak dediğiniz doğrudur. amacım2-3 yıl idare etsin diye aldım zaten o zamana kadar avrupada olurum evde bırakırım bu sistemi
  6. T

Bilgisayarımda monitörle alakalı bir ayar yaptım ve FPS değerlerim düştü

Monitor hz sini mi değiştirdiniz acaba
  7. T

evet olabilir pek anlamıyorum. ama anakartı yüksek tutup yine de işlemci ve E.kartı dahil aynı bu fiyata alabilir miydim?
  8. T

Her görüşe saygı duyuyorum ben de sadece fikirimi paylaştım 1741450594 hmm
  9. T

Mesela daha iyi nasıl olabilirdi.
  10. T

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

İşlemci odaklı oyun oynuyorum
  11. T

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Sadece kasa 66 K ( işlemci min i5 14. nesil olsun )
  12. T

82 K ya i7 17400 K + 5070 Tİ alınır mı görsel mevcut

Teşekürler hocam bunu değerlendirecem 1740790531 Evet bir hayli yeter diye okudum ve deneyenler de mevcut. hatta 700watt bile yeterliymiş diye okudum
  13. T

Teşekkür ederim hocam paylaştığınız bilgiler için. Belirttiğiniz gibi bence de işlemci ve ekran kartı bu fiyata uygun bu sistemi alacam o zaman. Amd işlemcileri pek istikrarlı değil diye birkaç söylem duydum çekiniyorm açıkçası ama bakalım hayırlısı diyelim.
  14. T

Haklısınız ben de 1-2 yıl önce şu anki bilgisayarım 1660 super i3 10.nesil ile rahat 90 fps oynardım ama güncellemeler ile birlikte baya bir zorlaştı oyunu oynamak.
  15. T

2 tb ssd ekledim fiyat 84 Bin küsür olmuş bu arada. aslında ben pubg mobile de oynarım intel, amd ye göre emulatorlerde daha iyi performans sergiliyor diye intel de almak isterim. ama fena değil bence i7 14700K serisi. yani sizce bu fiyata ve bu ürün parçalarına göre herhangi bir abartılı yanlış...
  16. T

Teşekkür ederim cevabınız için. ama akakçeye ve diğer sitelere giriyorum benzer ürünleri tek tek topluyorum fiyatlarda pek bir fark oluşmuyor. yani i7 14700K + rtx 5070 Ti yi En ucuz kaça toplayabilirim ki acaba. sistem kötü mü bu arada bu fiyata göre ?
Geri