Arama sonuçları: *

• Users: darwin01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Ryzen 5 5600
  2. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Eyvallah kral oldu sağolasın
  3. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Kral dediklerini yaptım bios pilini soktum taktım hala görüntü gelmiyor ve açıldıktan 20-30saniye sonra kapanıyor kendiliğinden daha da bozuldu 1742131784 dedigin yer burası mi uzun demirler var gibi tornavidalari gosterdegin iki uzun demire aynı anda mi degdireyim
  4. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Ekran kartını sökerken biraz korkuyorum sokmeden önce neye dikkat etmem lazm onerileriniz nedir nasıl sokup geri takmaliyim
  5. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Peki bios pilini sokup tekrar takınca kesin çözülür mü
  6. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Ekran kartının altında kalmış ekran kartını sokmeden nasıl yapabilirim
  7. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Bios pili görünmuyor anakartta bir yerin altında falan mı kalıyor anakartim A520M-K V2
  8. D

EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Arkadaş bios ayarlarına girdim xmp yerine tıklayıp profile 1 yap dedim ramler 3600mhz olacak gibi bir yazı tamam dedim yeniden başlattı sonra görüntü gelmedi ama kasa çalışıyor ekran çalışıyor hdmı 1e geliyorum no Signal diyip kapanıyor siyah ekranda kalıyor napmam lazım
  9. D

20k-30k arası Telefon Önerisi

Sizce Xiaomi 14t daha iyi değil mi
  10. D

Bu fiyata eniyisi bu mudur
  11. D

Telefonum baya eskidi yeni telefonum alacağım bütçemi 3-5k daha arttırabilirim
  12. D

MSI CYBORG 15 A13VF-892XTR LAPTOP ALİNİR Mİ

İkinci attığınız laptop markasını hiç görmedim iyi mi uzun kullanımı nasıldır birde performans olarak iyi midir
  13. D

2.el mi marka model nedir
  14. D

Arkadaşlar bu laptop alınır mı ekran kartı 45 wat birde MSI laptoppar iyi mi onerileriniz varsa açığım
Geri