Arama sonuçları: *

• Users: Pogwue
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Pogwue

Mavi Ekran Alıyorum Çözemedim Bir Türlü "Lenovo Thinkbook"

evet güncelledim herseyi yaptım driverbooster yani biline tüm driver update programlarıınkullandım kendi web sitesini kurdum gene aynı
  2. Pogwue

an akart numarası var elimde cihazı sahibine teslim ettim anakart numarası : GV451&GV551 NM-D151 REV 1.0 1738837065 M2 SSD DEĞİŞTRİDM TEKRAR FORMAT ATTIM GENE AYNI SEKİLDE MAVİ EKRANLAR ALIYORUM tahminim islemci veya gpu cort " bios güncellendi ilk cıktıgı zamanki biosa mandal yardımıyla bios...
  3. Pogwue

RX560 Sistemde mavi ekran hatası

benim mavi ekran hatasınada baksan keske
  4. Pogwue

Displayport kablosunu ayağımla orta şiddette çektim görüntü gelmiyor.

hocam pci slotuna kullanılmayan bir dış fırcası ile temizle
  5. Pogwue

hangi sürücü iste bulamadım gitti hocam
  6. Pogwue

Displayport kablosunu ayağımla orta şiddette çektim görüntü gelmiyor.

hocam bana pci slotununzun detaylı yakın cekşm fotosunu eklermisiniz bilgisayar tamiricsiyim donanımsal sorunlardan anlıyorum yazılımsal sorunlarda pek iyi değilim
  7. Pogwue

Mavi Ekran Mavi ekran hatası alıyorum bilgili biri yardımcı olabilir mi

https://dosya.co/szoiriacszu8/Minidump.7z.html hocam bu benim laptop lenovo thinbook
  8. Pogwue

2.Elde hangisini tercih etmeliyim?

hocam ben bilgisayar tamircisiyim bana her 7000 6000 amd kart geliyor genellikle wattman sorunu oluyor geri iade ediyorum çözümü yok
  9. Pogwue

2.Elde hangisini tercih etmeliyim?

merhablar oncellikle yayın render oyun ise 3080 ama düz direk oyun amaçlı ise 6900xt ama tikkat edin wattman uyarısını veriyim
  10. Pogwue

Evde power ic değişim

evet hocam kalıplanmıs olarak geliyor nadiren cıkma gelıyor dikkat edin ankarada iseniz biz takma islemini gerceklestirebiliriz iyi aksamlar
  11. Pogwue

MiniDump Seyini Buraya paylasıyorum : https://dosya.co/szoiriacszu8/Minidump.7z.html bi yardımıcı olun
Geri