Arama sonuçları: *

• Users: TavukP1lav
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. TavukP1lav

Valorant bi anda akıcı olmamaya başladı

hayır oyundan çıktım 30dk sonra geri girdim
  2. TavukP1lav

Valorant bi anda akıcı olmamaya başladı

Valorant'a bugün girdiğimde ilk turda poligana gircektim fakat oyun akıcı değildi, çok fark ediliyordu. V-Sync açtım düzeldi, fakat eskiden kapalı olduğu halde akıcıydı. Sorun ne olabilir? AMD 25.8.1 kaldırıp 25.3.1 kurdum, durum aynı. Cevaplarınız için teşekkürler.
  3. TavukP1lav

SSD kendi kendine doluyor

Baktığımda 98di
  4. TavukP1lav

SSD kendi kendine doluyor

Bugün bir şey fark ettim; SSD kendi kendine, yavaş yavaş 100GB doldu ve sonra eski haline döndü. Ne olduğunu anlamadım. Virüs olduğundan şüphelendim fakat bilgisayarıma şüpheli, korsan ürün indirmiyorum. Sizce neden olabilir? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.
  5. TavukP1lav

1000tl altı oyuncu mouse önerisi?

Bütçem 1000TL. Kaliteli bir mouse almak istiyorum. Çok fazla mouse buldum fakat her farede form sayfalarında kötüleme oluyor bu da alma hevesimi bitiriyor. Herkesin güzel kaliteli diyeceği bir mouse lazım.Tutuş şeklim claw grip
  6. TavukP1lav

Sizce 7500f 4060a bu para verilir mi?

ssd 1tb olsa ve ekran kartını yükseltsen daha iyi olur
  7. TavukP1lav

RX 7000 serisi için sorunsuz driver önerisi

Şu anda kullanmakta bulunduğum ekran kartı RX 7700 XT, şu anki kullandığım driver 24.12.1, bunda bazı sorunlar yaşıyorum (Valorant'ta tam ekran yapınca donma, 165Hz monitörde CS2, Valorant'ta akıcısızlık sorunu). Bu ekran kartı için önerebileceğiniz sorunsuz driver var mı? Şimdiden önerileriniz...
Geri