Arama sonuçları: *

1. S

Mchose x9 Gaming Kulaklık nasıl

X9 u sipariş ettim hayırlısıyla bakalım
  2. S

Sanki ped yapısından dolayı x9a daha yakınım v9un şarj süresi birazdaha iyi olabilir ama benim için çok önemi yok ve heralde v9da ekstra ped yok x9 da var . Driver tarafındada gördüğüm kadarıyla v9da sorun var tabi güncel durumda nasıl onu bilmiyorum ikiside aynı fiyat sanki x9 tercih edilir...
  3. S

🎧 MCHOSE X9 vs MCHOSE V9 Pro Karşılaştırma 🎮 1. Ses Kalitesi (FPS performansı) X9 53mm alüminyum kaplı sürücü FPS odaklı 7.1 surround C-Media çip Hazır FPS EQ profilleri V9 Pro 53mm biyo-selüloz diyafram (daha kaliteli sürücü) 7.1 surround C-Media çip Daha “doğal ve temiz” ses ✔️ Kazanan: V9...
  4. S

Forumlarda mchose markasının baya önerildiğini gördüm mchose v9 pro ile x9 şuan 3700 tl ile aynı fiyatta mevcut x9 bana daha iyi gibi geldi. Neyse asıl sorum bu fiyata alabileceğim başka daha iyi kulaklık önerileriniz var mı 4000 tlnin altında kablosuz 7.1
  5. S

Mavi ekran hataları alıyorum pc açınca sürekli kendini resetliyor

xmpyi kapatıp denedim sorun yine devam ediyor. Minidumplara baktınız mı acaba 1736801607 Bios güncel chipset driver kurulu, olmadan denemedim
  6. S

evet kaç defa format attım ve memtest86 ile ram testi yaptım bi sorun çıkmadı
  7. S

Sürekli mavi ekran hataları alıyorum genellikle Google Chrome'de ve oyun oynarken alıyorum PC yeniden başlıyor. RAM testi yapıldı sorun çıkmadı neden kaynaklanıyor olabilir? Minidump dosyalarında belli midir yardımcı olur musunuz? İşlemci: Intel Core i5-14400F 4.7GHz 20 MB önbellek 10 çekirdek...
Geri