Arama sonuçları: *

• Users: palareis00
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

MSİ Vector 16 HX A13VHG-495TR HAKKINDA DENEYİMLERİM

Süper olmuş bende sornadan ram eklettim İnanılmaz bir PC ilk aldığımda alasiamdim diye karamsar kalmıştım 1738778798 Fakat suan aldığım için mutuyum
  2. P

MSİ Vector 16 HX A13VHG-495TR HAKKINDA DENEYİMLERİM

Önceden oyun laptopum vardı İlk Başta Terreddüt Ettim Fakat Msi Vector 16hx a13 vhg hakkkında kısaca anlaşılacak şekilde Anlatıyım Almayı Düşünenler İçin 1- Kendi Uygulaması Sayesinde Herşeyi İstediğimiz Gibi Kontrol Edebiliyoruz Yapay Zeka Yönetmesini İsterseniz Yapay Zeka Üstün Teklonoji Pc...
  3. P

Msi Vector 11 Kurulu gelene Laptopu 10 a Düşürürsem Garanti Bozulur mu

peki reis nasıl Key Gitmeden Kurarım
  4. P

Peki windows 10 u Lisanslımı Almam Gerekiyor
  5. P

Msi Laptopum var dostlar yeni aldım ama win 11 deki sıktnılar olsun vb beğenmedim 10 kursam garantiyi bozar mı 11 key lisanslı geldi
  6. P

NVIDIA Denetim Masası Ayarı Öneri Yardımı

neden amd olsun ki ?
  7. P

NVIDIA Denetim Masası Ayarı Öneri Yardımı

Merhaba Dostlar Ndvia Denetim masası için ayar söylermsiniz yüksek performans alacağım çoklu emilatör çalışıtırp örn 10 15 adet takılmıyacak bir ayar lazım sistemim : NVIDIA MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12GB
  8. P

Haftalardır Bana Uyğun Donanımlı Laptop Bulamadım Yardımm

bende msi de gözüm var ama düşük fiyatlılarının özellikleri yetersiz
  9. P

hocam monster gibi sorun yaşatır mı monster gb de 32 1 tb fakat pc 1 yıl dayandı
  10. P

Merhaba Sevgili Donanım Arşiv Üyeleri Anlayan Varsa Lütfen Yardımcı Olabilirmi Ben Pc Alacağım Notebook Şuanda Monster Var ama İlk yılındna sorna berbat hale geldi kasmayacak benim kasmadan takılmadan RAHATÇA 20 30 a kadar 2 cpu verip 1.5 gb ram verceğim her emilatöre ama şuanda kullandıgım...
Geri