Arama sonuçları: *

• Users: zorro2083
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

🔥İndirim Thermalright Wonder Vision 360 11.880,00 TL

Jumbum benim gözümde sadece bir vitrinden öte gidemeyecek bir firmadır. Açar bakarım arada, yeni ürünler ne gelmiş diye sırf ürün tanıtımı için. Alışveriş yapmam yakınlarıma da yaptırmam. Daha önce yaptım, teslim süresi fazlasıyla geçmesine rağmen pişkin pişkin cevaplar veriyorlar, muhatap...
  2. Z

Battlefield 6 için herkes bana 5 dolar steam key gönderse...

Hayatımda ilk defa forum dilencisi gördüm. Teşekkürler bu deneyim için.
  3. Z

Yardım 9070xt Sapphire Pulse 4 ay kullanıldı ne kadar eder?

Hocam yine de o kadar ucuza gitmemeli bence. O fiyatlara 5060 TI satılıyor. 28 29dan aşağı vermek mantıklı değil. Zorlasak 30 bile olabilir.
  4. Z

Keyfi olarak 26 bin vermeye değer mi sizce ?

Kasaya 28k vermiş birisi olarak bence değer :D Ancak ihtiyaçtan kısıp da böyle şeyler almaya değmez tabii.
  5. Z

Çözüldü✓ 11-13k arası Monitör önerisi

Ben beyaz modelini kullanıyorum, çok da memnunum. Ghosting baya az, ışık sızması da yok. Ölü piksel de çıkmadı. Açıkcası ben de onu öneririm. Panel modelinden bilgim yok.
  6. Z

Çözüldü✓ 11-13k arası Monitör önerisi

Hocam bu monitörü kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. Bir problemi sorunu mu var?
  7. Z

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Majority Bowfell Kompakt Soundbar. Sesi gayet güzel, bassları yeterli. Bluetooth da var. 1758705830 +200k. Hayaldi gerçek oldu diyelim.
  8. Z

📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Ufak tefek eklemeler yapacağım daha. Dijital saat vs gibi.
  9. Z

Yardım 9070XT için gerekli PSU kaç watt olmalı

High power hakkında bilgiye pek ulaşamadım. Bazı güç kaynakları iyi ama yine de sağlam bir araştırma yapılması lazım. Enermax güzel bir marka 850w modeli satışta yok, olsa önerirdim kesinlikle. 1200w da alınabilir, ama biraz "overkill" olacağı kanaatindeyim. Fiyat açısından yine de en...
  10. Z

İmzada harf sayısı kısıtı

Arkadaşlar imzamı değiştirirken harf kısıtına giriyorum. Problem değil ancak başka kullanıcılarda destan gibi imza varken ben imzamı tam olarak verimli kullanamıyorum. Seviye ile açılabilecek bir şey mi var? Level mi almam lazım? :D
  11. Z

Zoko Tank kasa aldım

Anladım hocam teşekkür ederim. Sıcaklık normal geliyor bana, o yüzden pek oynamak istemedim. Fan ayarlarını da en sessize aldım, pompa kadar sessiz çalışıyorlar şu an. Sıcaklıktan memnunum ama eğer değiştirmek istersem sizin ayarlarınızı referans alacağım. Teşekkürler.
  12. Z

Zoko Tank kasa aldım

Hocam 9800x3d sıcaklığı düşürmek için hangi ayarları kullandınız? Stok ayarlarda 50C derece civarında geziyor bende. Hydroshift soğutucu bulunmakta.
  13. Z

Yardım 9070XT için gerekli PSU kaç watt olmalı

Minimum 850W olması görüşündeyim. Çünkü PSU üzerine ne kadar az yük binerse o kadar rahat çalışır, arıza verme ihtimali düşer. Ayrıca verimlilik de kullanıma göre değişiyor. Yüksek kullanımlarda da düşük kullanımlar gibi verimlilik düşüyor. Örneğin bazı PSU'larda en yüksek verimlilik, %50...
  14. Z

Çözüldü✓ Rx 9070 XT vs RTX 5070 Tİ

Ben de de sapphire pure var, aynı şekilde coil whine var maalesef. Dediğiniz gibi şans...
  15. Z

7800x3d işlemci soğumuyor

Benim boşta 48-50 civarında. Fan sesi sevmediğimden boşta fan devirlerini baya düşürdüm 52-53 civarına çıktı. Oyunlarda (ağır oyunlar) 65-68 civarında geziyor. Sanırım sıcaklıklar normal ya. 1758581591 Benim sistem de bu
  16. Z

7800x3d işlemci soğumuyor

Bende de 9800x3d/hydroshift var. Boşta sıcaklıklar kaçta?
  17. Z

Çözüldü✓ Vade farksız taksitli sistem önerisi lazım

Tercih sizin hocam kredi kartına taksit düşünürseniz gamegaraj olabilir dediğim gibi.
  18. Z

Hocam bütçeniz ne kadar bu arada? Gamegarajdan bütçenize göre bir sistem çıkarmaya çalışabilirim.
  19. Z

Hocam konu biraz eski ama eğer almadıysan gamegaraj bazı sistemlere vade farksız 12 taksit yapıyor bilgin olsun.
Geri