Arama sonuçları: *

• Users: hrafna
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

OFİS LAPTOP ÖNERİSİ YARDIM

14-15k üst limit hocam
  2. H

OFİS LAPTOP ÖNERİSİ YARDIM

İş yerim için laptop arıyorum, excel, word kullanılacak, Google üzerinden mail order çekilecek, basit ps işleri yapılacak. Fiyat ne kadar uygun olursa o kadar iyi benim için. Şu an acil ihtiyacım oldu ileride daha iyi modellere geçerim ama 6 ay 1 yıl idare etsin yeter
  3. H

F/P monitör önerisi fps oyunları için

Teşekkürler bakıcam
  4. H

F/P monitör önerisi fps oyunları için

Selamlar dostlar, yeni sistem topladım monitör arıyorum, bütçemin çoğunu sisteme verdiğim için düşük fiyatlı bir monitör arıyorum. ÖzellikleFps oyunları oynayacağım. Bütçe 4-5k max
  5. H

🔥İndirim 12400F - ARC B580 DDR5 22.140₺

Nereden aldın hocam
  6. H

Yeni hazir sistem alicam tavsiye

Örnek bir sistem atabilir misiniz o şekilde
  7. H

FPS OYUNLARI AĞIRLIKLI SİSTEM

Hocam sadece fps oyunları oynayacağım bir sisteme 30k vermek çok içimden gelmiyor daha monitör de alacağım
  8. H

FPS OYUNLARI AĞIRLIKLI SİSTEM

Merhaba, fps oyunları oynayacağım bir sistem toplamak istiyorum. Black ops6, cs2, bf gibi oyunlarda düzgün fps almam benim için yeterli grafik kalitesi çok da önemli değil hikayeli oyunları ps5 den oynuyorum. 20-25k bütçeye bu isteklere karşılık nasıl bir sistem alabilirim yardımcı olabilir misiniz
  9. H

1080pde 7500f 4060ti kombinasyonu kötü mü?

Merhaba ne kadarda aldınız ben de sistem toplama düşüncesindeyim
  10. H

Öneri 950.000 TL Otomobil Önerisi

Bu fiyatlara egea vs almak yerine Audi a3 lere bakılabilir
  11. H

24.000TL BU SİSTEM ALINIR MI

Bo6, bf, cs tarzı fps oyunları için istiyorum grafik çok da önemli değil ps5 ı'm var hikayeli grafik oyunları ordan oynarım
  12. H

24.000TL BU SİSTEM ALINIR MI

Memnun musunuz herhangi bir sorun yaşadınız mı oyunlarda performansı nasıl
  13. H

TEBİLON VEGA MB4 HAZIR SİSTEM ALINIR MI

Önerdiğiniz sistemler nedir bu fiyatlarda rtx 4060 mı yoksa amd rx mı sizce fps oyunları için
  14. H

Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır 20 max 25 bandında fps oyunları için 1737539374 Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır 20 max 25 bandında fps oyunları için
  15. H

Herhangi bir özelleştirme yapmış nıydın
  16. H

25k oyun bilgisayarı önerisi yardımm

İntele uzağım önerebileceğiniz başka bir sistem var mıdır 1737484299 Maalesef kredi kartı ile en az 3 taksit yapmayı planlıyorum sitenin vade farkları sistemi fiyatının dışına itiyor gibi. Önerebileceğiniz başka bir şey var mıdır
  17. H

25k oyun bilgisayarı önerisi yardımm

Max 25k bütçem var bo6, be, cs tarzı fps oyunları için bilgisayar alacağım hazır veya tek tek bir sistem önerir misiniz donanım konusunda güncel hiçbir bilgim yok
  18. H

25-30K BÜTÇEYLE BİLGİSAYAR TOPLAMAYA YARDIM

Arkadaşlar selamlar, 25-30k bütçem var çalıştığım için bilgisayara çok fazla zaman ayırmayacağım. Elimde ps5 var hikayemi oyunları oradan oynuyorum ancak fps oyunları(bo6, bf) için bilgisayar toplamak veya hazır bir sistem satın almak istiyorum neler önerirsiniz şimdiden teşekkürler.
Geri