Xbox'ı zaten hiç düşünme, elinde patlar satamazsın. Bende de aynı bütçe vardı PC aldım sarı siteden. i3-9100f, RX 570'li sistemle hem çoğu oyunu oynuyorum, video işlerimi hallediyorum.
Evet hocam yarı yarıya gibi bir şey oldu fakat daha bugün 1200 TL'lik ilanıma alıcı %6,5 ödedi bense %10. Zaten alıcı avantajlı sistemi daha da abartmışlar :) Yani almak istediğiniz bir şey varsa ilk işiniz sarı site olsun. Bonkör (!) bir satıcı bulursanız istediğiniz gibi ürünü pazarlıkla ucuza...
Ben yaklaşık 40 ürün sattım param güvende ile 2 aydır, hala da satmaktayım. Tek sıkıntı jelatinli sıfır oyunu açıp gönderen bir alıcı oldu. Müşteri hizmetlerine ulaşsam da hiçbir şey yapılmadı. Kesinlikle alıcının inisiyatifine bağlı bir durum. Artık satıcıdan da komisyon kesilmeye başladı ve...
Çok özel bir istek mi bilmiyorum fakat oyunlar ve discord için mikrofonu iyi olan bir kulaklık lazım. Kulak üstü takmaktan da yıllardır hoşlanmadığım için kulak içi, mikrofonu kaliteli olan bir kulaklık önerisi istiyorum. Bütçe 1k'yı aşmazsa iyi olur.