Arama sonuçları: *

• Users: SHN67
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

2.el Samsung s22 ultra alınır mı ?

telefonda oyun oynamıyorum bilgisayarım var zaten arkadaş tanıdık ve kullandım tek merakım beni baya götürürmü çünkü s22 serisi en beğendiğim telefondur
  2. S

2.el Samsung s22 ultra alınır mı ?

Merhabalar samsun s22 ultra kullanan varmı telefon 256 g lık 2.el alıcam ama arkadaş tanıdık her hangi problemi yok kullandım sadece kullananlar memnunmu telefon 2 2.5 senelik.
  3. S

G29 Direksiyon Seti Alınır mı?

Trendyol dan g29 almayı düşünüyorum direksiyon pedallar ve vites dahil 15k bir miktarı var ama ithalatçı garantili sizce alınır mı? ? g29 kullanan varsa memnunmu basit oyunlar oynuyorum ets2 tarzı ve vites kronik sorun diyorlar.
  4. S

Soğutucu ve Kasa Uyumluluğu Hakkında Yardım

https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ https://www.epey.com/bilgisayar-kasasi/rampage-hacker-600w.html bu soğutucu bu kasaya uyarmı anakart...
  5. S

Ryzen 5 7500F için İdeal Sıvı Soğutucu Seçimi

ryzen 5 7500f için sıvı soğutucu almak istiyorum 2 fanlı benim kasaya olur,fiyat performans ürünü arıyorum ve cidden soğutabilecek olan ürünleri atarsanız alabilirim.
  6. S

Ryzen 5 7500F için Uygun Kule Tipi Fan Önerisi

Asrock A620M-hdv/m2 AM5 anakartım var Rampage hacker kasam var ryzen 5 7500f için kule tipi fan arıyorum kaliteli kasaya sığacak ve anakarta oturacak bir kule tipi fan önerir misiniz?.
  7. S

AMD 7500F İşlemci Soğutma Tavsiyeleri

bütce en baba 2k gider kule tipi fana, risk alırsam stock fanla daha kötü sonuçlar meydana gelebilir bazen 1 gideceğine 5 gidebilir tedbiri almakta fayda var.
  8. S

AMD 7500F İşlemci Soğutma Tavsiyeleri

amd 7500f işlemcim var stock amd fanı takılı kasada 3 önde ve 1 arkada olmak üzere ısıyı dışarı atan fanlar var oyunlarda ets2,cs2 gibi oyunlarda 1 saat 2 saat oynarım genelde max 75 80c gördü sizce kule tipi fana geçmelimiyim?
  9. S

Bilgisayardan Gelen Zzzz Sesi Sorunu

zaten onların olduğu bölgeden geliyor bende coıl whıne den şüphelendim takmadım zaten bir sorunuda yok şuanlık bilgilendirdiğiniz için teşekürler
  10. S

Bilgisayardan Gelen Zzzz Sesi Sorunu

Bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra 3 dakika gibi bir süre zzzz sesi geliyor ama ya ekran kartından yada Psu dan yeni aldım ve hdd yok ssd var kasa fanlarıda oldukça sessiz.
  11. S

Bu fiyata göre aldığım bilgisayar ve ekran fiyatı mantıklımı?

bana amd işlemcili nvidia ekran kartlı uygun fiyatlı pc bulabilirmisin çünkü o fiyattan aşağıya bulamadım hiç bir şekilde.
  12. S

tek tek cidden pahalıya geliyor internette şuan hazır kasaları özelleştirsem benim sistemin aynısına eş değer sistemler 38 k ya çıkıyor ve ssd 500 gb da bıraktığım halde.
  13. S

dediğin çok doğru o zamanlar 2024 son aylarında dizmeyi düşünüyordum baya araştırma yapmıştım sitelerde teker teker geziyordum aklımda rtx 4070s bir sistem vardı ryzen 7 ile birlikte fiyat 40k filan ederleri vardı vatanda bile fazla değişiklik yoktu bu sistemlerde özelleştirdiğimde ama 2025 de...
  14. S

yaptım ama sabit rtx 4060 8 ryzen 5 7500f li pc önerdiler fiyatlar hemen hemen aynı amd ekran kartı önerenler oldu ama nvidia istediğim için onları es geçtim.
  15. S

dediğin sistemin birebir aynısını sitelerde yaptım ekranıda dahil ettim 46 küsür çıkıyor ve ramları kasayı ucuz tuttuğum halde.
  16. S

32 ram ek olarak 1738714712 asus tuf gaming
  17. S

Dediğin sistem çok güzel yorumun içinde teşekürler fakat şöyle bir şey ekranla beraber 45 k ya aldım üste yazdım çok mu bilmiyorum fiyatı illaki ceblerine para koyuyorlar ama hani internette çok site gezim 5400 mhz 16 ram rtx 4060 8gb ryzen 5 7500f gibi kasalar tek başına 40 k ediyor sitelerde...
Geri