Arama sonuçları: *

1. L

14 YASİNDA PARA NASİL KAZANİLİR?

Haklısınız hocam buna diyecek bir şeyim yok kendi hedeflerimi koymaya başlayacağım
  2. L

Pyhton denemiştim biraz ama eve gidip bakacağım hocam teşekürler
  3. L

Akrabalarimin çoğunu tanimiyorum hocam ailemden duyduğum kadarıyla dolandırıcılar benimde bu konuda yapabileceğim bir şey yok yazılım ise internetten öğrenilecek bir şey değil bence
  4. L

Okul saatlarinden dolayı almazlar muhtemelen Hafta sonu işlerine bakmaya çalışacağım Benim abim okulu lisede bıraktı şuan sanayide çalışıyor annem ve babam ise bundan çok hoşlanmış değil ailemizden bir doktor avukat felan çıksın istiyorlar fakat bende okumayı çok sevmeyen ve çalışmak istemeyen...
  5. L

Bu işleri yapan tanıdığım yok malesef önceden vardı fakat şuan bu işi yapmiyolar akrabalarimin çoğu dolandiricilik vs yapiyolar fakat yinede tavsiye için sağol bu işleri bulmaya çalışacağım
  6. L

Merhaba arkadaşlar ben 14 yasinda biriyim maddi durumum gereği para kazanmam gerekiyor şuan bir PC ye sahibim onu ise yaz tatilinde aldım ailem neredeyse hiçbir şeye para yetistiremiyor okumak desem çok uzun sürüyor şuan lisedeyim daha önümde uzun bir yol var şuan neler yapabilirim veya...
Geri