Arama sonuçları: *

• Users: Emir05ss
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Pc açılırken 2 kere ses çıkıyor.

Bilgisayarı açarken 2 kere ses geliyor son zamanlarda olmaya başladı ve her açtığımda masaüstünde kasma oluyor, youtube da video açıyorum görüntü ve ses kasıyor. Res atınca düzeliyor.Videoda açıkça görebilirsiniz. Sorun ne olabilir?
  2. E

Yardım MB bannerlord fps sorunu

merhaba sistemimin çok iyi olmasına rağmen bannerlord oynarken oyun çok kasıyor yüklenmeler fazla uzun sürüyor ekran kartım 2060 süper işlemcim r5 3600 16gb 3000mhz ram var sorun nedir acaba? bir de oyunu oynarken cpu %100 kullanılıyor nerdeyse ama ekran kartının 2gbtını kullanıyor yardım...
  3. E

Bilgisayarı ilk açtığımda kasıyor

2 ssd var 240 lık 1 de 1 tb hdd
  4. E

Bilgisayarı ilk açtığımda kasıyor

sabahları bilgisayarı açınca pc kasıyor denemek için yt girip video açıyorum hem görüntü hem ses kasıyor daha sonra restart atıyorum ekran gidiyor fakat pc kapanmıyor kasadan kapatıyorum mecbur. Bunun nedeni nedir? ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Pc özelliklerim 2060 super, ryzen 5 3600...
  5. E

Hangi sıvı soğutma almalıyım ve bu kasaya sığar mı ?

kullandın mı bunu peki bir de oraya sığar mı ramlere çarpabilir diye korkuyorum
  6. E

peki tavsiyeniz varmı uyugun kaliteli birde oraya sığabilecek çünkü ramlere çarpar diye korkuyorum 1593282468 fakat fiyat çok artıyor tavsiyeniz var mı
  7. E

en uygun bunları bulabildim: https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-lite-120-am4-uyumlu-120mm-sivi-sogutma-sistemi.html https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-aqua120-rgb-1x120mm-rgb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html
  8. E

micro atx işlemciye kule soğutma tavsiyesi

peki ana kartım micro atx bu kule soğutucu egzoz fanını kapatıp sorun yaratır mı bir de daha bilindik bir marka var mı acaba tavsie edebileceğiniz
  9. E

https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-hacker-4x120mm-rgb-fanli-600w-80plus-bronze-midt-atx-gaming-kasa.html#urun-ozellikleri kasam bu ama hangisi bulamadım
  10. E

bütçem 250 en fazla kasanın ne kadar desteklediğini nerden bakabilirim
  11. E

amd r5 3600 işlemcime kule soğutma almak istiyorum ama anakartım micro atx ve kasa boyutu biraz küçük gibi kaliteli ve uygun fiyatlı soğutucu tavsiye eder misiniz?
  12. E

Bu sistem için kaç watt lık bir psu gerekli?

tabii ki teşekkürler
  13. E

teşekkürler ileriye dönük olması ,için 700 mantıklı mı?
  14. E

MSI B450M-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 Anakart rtx 2060 super 8gb 16gb ram 3000 mhz amd r5 3600 işlemci 500 gb ssd
  15. E

4133 mhz anakarta 3000mhz Ram takılır mı?

eyvallah
  16. E

4133 mhz anakarta 3000mhz Ram takılır mı?

Arkadaşlar bu ram ile bu anakartı kullanabilir miyim ilerde yükseltme gerekirse diye anakartı böyle seçtim
Geri