Arama sonuçları: *

• Users: yamanimo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Sanırım powersupply ım yandı

bilgisayarcıya gitmek yerine biraz da kendim öğrenmek istiyorum çok teşekkür ederim 1775904997 biraz deneme yanılmayla öğrenmiş oldum maalesef hepsi ders :) 1775905051...
  2. Y

elinde sonunda psu almam gerekecek sanırım msı ın indirimde bir modeli var https://www.n11.com/urun/msi-mag-a550bnl-550w-80-bronz-guc-kaynagi-63599094?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel bu modeli...
  3. Y

yapacak bir şey yok o zaman değerli cevaplarınız için teşekkürler
  4. Y

kesin götürmüştür mü diyorsunuz
  5. Y

eğer yanan oysa bile diğer bileşenleride yakmış olabilir mi nasıl bir yol izlemeliyim
  6. Y

arkadaşlar öncelikle herkes e merhabalar 2.el aldığım bir sistemim var yaklasık yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum dün OCCT üzerinden powersupply testi yaparken pc bir anda kapanadı ve bir yanık kokusu odayı sardı tekrar çalıştırmayı denediğimde ise bir anlığına fanlara ısık geldi anakartımın cpu...
  7. Y

Laptop usb veya bluetooth cihaz bağlayınca yaşanan ses sorunu

yardımcı olabilecek varmı?
  8. Y

Arkadaşlar durum ACİL yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. Y

Öncelikle herkese iyi akşamlar laptopuma herhangi bir cihaz bağladım zaman videodaki gibi sesler durmadan gidip geliyor ve laptopu yeniden başlatana kadar geçmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim aşşağıda belirttiğim yerden videoyu görebilirsiniz ses bozukluğu video
Geri