Arama sonuçları: *

• Users: yigit1234.5
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Şuanda üzerinde 512 bulunuyor gta 6 çıkacağı zaman bu ssdyi çıkarıp 1tb lık ssd takmaktan bahsediyorum
  2. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Gta 6 çıkacağı zaman 1tb m2 ssd ve 32 gb rame yükseltmeyi düşünüyorum uygun olurmu sizce
  3. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Peki 16 gb ram ne kadar süre yeterli olur ne zaman değiştirmeyi önerirsin
  4. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Sağolun ama ben günlerdir araştırıyorumda fsr sizin dediğiniz gibi değil hala çamur bir görüntü verdiği söyleniyor o yüzden çok arada kalıyorum yazılımsal sorunlarda yapabileceği söyleniyor
  5. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Soğutma sistemi yok sanırım onu ne yapmam lazım?
  6. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Anladım arkadaşın yukarda attığı sistem hakkında ne düşünüyorsunuz.
  7. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Hocam biraz araştırdım fsr3 bildiğin görüntüyü çamur yapıyor ya afmf2 ne oluyor onu anlaymadım da
  8. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Teşekkürler ama tebilon.com diye bir siteyi ilk defa duyuyorum sıkıntı çıkartmasın diğer arkadaşlarında sistem üzerindeki yorumu nedir acaba?
  9. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Ramleri ne yapmam gerekiyor?
  10. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Peki asıl sistem 35k ya 16 gb v ram mi içeriyordu? Teşekkürler umarım 16gb vramli bir sistem bulabilirim.
  11. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

ekran kartında nvidia istiyorum dlss3 teknolojisini kullanbilmek için
  12. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Hocam attığınız sistemde v ram 8gb ram 16gb şeklinde değil mi?
  13. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

İşte 16 gb v ramli sistemler maalesef benim bütçeye uymuyor uyan bir sistem varsa atarsanız sevinirim
  14. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

8 gb v ram ne kadar sürede sorun yaratır?
  15. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

Tabii ki ben 2 yıl götürsün derken 2 yıl sonra 1080p de v ramden vs başımı ağrıtmayacak bir sistem istiyorum. Örnek sistem atabilir misiniz? Monitörde ne gibi durumlara bakmak önemli? Hangi monitörü önerirsin?
  16. Y

30-35k ARASI PC ÖNERİSİ

30-35k arası beni rahat 2-3 sene götürecek bir sistem atabilir misiniz? Bir sorum daha olacak 2. El monitör ve direksiyon seti alınabilir mi?
  17. Y

32k her şey dahil sistem

Direkt alacağım sistemi 2. Elden alsam daha mantıklı olmaz mı? 2. El ürün alırken nelere dikkat etmeliyim?
  18. Y

32k her şey dahil sistem

Hangi ekran kartı ve işlemci almamı önerirsiniz maalesef bu konulae hakkında çok fazla bilgim yokta
  19. Y

32k her şey dahil sistem

Monitör klavye mouse dahil.
  20. Y

32k her şey dahil sistem

32k her şey dahil sistem önerebilir misiniz??
Geri