Arama sonuçları: *

• Users: burakyhn06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Amd sürücüsü özel çözünürlük oluşturmama izin vermiyor

arkadaşlar monitorüm benq zowie XL2566X+ modeli ekran kartım rx 9070 xt valorant için streched 4:3 ekran yapmak istiyorum fakat amd sürücüsüne gidip oluşturmaya çalıştığım da G. Piksel Saati (kHZ) kısmı kırmızı yanıyor ve oluşturmuyor napmalıyım tam olarak?
  2. B

Bilgisayara restart sonrasi dram ışığı yanması ve ekran gelmemesi

Hicbir ayar değiştirmeden hicbir farkli bisey yapmadan durduk yere bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve anakartta dram ışığı yanıyor ve ekran gelmiyor napabilirim?
  3. B

Sıvı soğutmanın pompasi kasanın solunda olur mu?

Boru sag da kalacak sekilde takmam icin fanları söküp diger türlü montaj yapmam gerek galiba radyatördeki kablolar onde kalıyolar çünkü
  4. B

Sıvı soğutmanın pompasi kasanın solunda olur mu?

Sıvı soğutma montaji yapıyordum normal de islemcinin saginda olur diye biliyorum pompalar ama düz taktığım da fanların kabloları kasanın onünde kalıyor napmalıyım?
  5. B

Sickleflow edge 360mm montaj uyumsuzluğu

Ekran kartının alt kısmına 3 fan takarım diye birlesik bi sekilde 3 fan almak istemiştim ve cooler master sickleflow 360mm modelini aldım ama sacma sapan bi sekilde minnacık vida yollamislar ve vida yerlerine kendi vidaları da girmiyor yanlış bişey mi almışım?
  6. B

R7 7800x3d biosta x3d turbo modu etkili olur mu

Pc hocası izlerken 7800x3d islemci varken biosta çesitli çeşitli ayarlari acıyordu x3d turbo mod diye bi ayar var onu açmıştı fpsiniz artar diye ama video bittikten sonra yorumlara baktim başa sabitlenmiş bi yorumu vardı arkadaşlar x3D turbo modu 7800x3d işlemcide bi ise yaramıyor çünkü tek ccd...
  7. B

Ekran kartı fanları içe mi üfler dışarı mı?

Altina 3 fan takarsam daha iyi soğutur heralde
  8. B

Ekran kartı fanları içe mi üfler dışarı mı?

Rx 9070 xt ekran karti aldim kasamın altına 3 tane fan koyacagim kasanin icine doğru üfleyen eğer ekran kartının fanlari dışa doğru çalışıyorsa alamıycam., ekran karti fanları sıcak havasını dışarı mı atar yoksa kendini mi soğutur?
  9. B

Anakartta pin yamulmasi nasil düzeltilir

Aynen öyle bakalim msi teknik servis ne diyecek aksam en kötü ihtimalle yenisini almak zorunda kalıcam. Bozulanı da ilerde yaptırılıyosa eğer ki yaptırıp satmayi düşünüyorum
  10. B

Yanii ilk kez kendim montaj yapacaktm herseye hakimdim videolar falan izledim stres yaptığım icin böyle oldu. Birde bu am5 o yüzden farkli geldi pinler artik anakartın üstüne yerleştirilmiş yoksa hic masraf cikmadan hallederdim saglik olsun
  11. B

Bende bastırınca islemciyi iyice iceriye itiyo sandım korktugum icin yapmayı bırakmıştım... bugun msi servisine götürecek babam anakartı baktıkları an da tamir parasini soylerler mi
  12. B

Aga bisey sorcam sana bu demir çubugu bastırarak kitliyoz ya baya baskı oluyo o islemciye zarar verir mi yani baskı yapıyo mu islemciye
  13. B

Anakarttaki islemciyi kitledigimiz demir islemciye zarar verir mi?

Dün anakarta islemci montaji yaparken düzgün bi sekilde işlemciyi oturttum üstundeki demiri (am5) anakarta oturtup yanında ki demir çubugu normal bi şekilde bastırarak kapatmak islemciye bi zarar verir mi çünkü baya bi baskı oluşuyo orda bu konu da bilginiz var mıdır?
  14. B

Msi anakartı msi servisinde ne kadar ücret tutar?

Msi b850 gaming plus da yani beni bu masrafa düşüren şey islemcinin ustundeki demir plaka oldu 1759384245 Keşke o fiyata yapsalar hayattan baska bisi istemsem
  15. B

Ne saçmalık direk yenisini alırım daha iyi
  16. B

Bugun kasa montajı yapacakken anakartta islemci pinlerinin 3 tanesi yamuldu ve yarın msi servisine götürücem benden ortalama ne kadar bi fiyat isterler ve ne kadar sürer?
  17. B

Ankara
  18. B

Fotoğrafı 1759318161 Yanii baya bastırdim ama fazla zorlamak istemedim
  19. B

Yeni pc topluyodum ve islemciyi taktim ustundeki kapagi bi turlu kapatamadim bastırinca gitmiyor zorlamak da istemiyorum sizce bisey olmusmudur?
  20. B

Msi b850 plus anakart pcle 5.0 m2 ssd destekler mi?

Teşekkürler alıyorum şimdi.
Geri