Arama sonuçları: *

• Users: alpkaank
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Ekstrasistol zararlı mıdır?

Aynı durum evet, bir içe çekilme gibi kalpte değişik bir his sonra patpatpatpatpatpat hızlıca atıyor 6-7 kez hemen normale dönüyor. Geçmiş olsun .
  2. A

Nasıl hissediyorsun ki?
  3. A

Bir sağlık problemi yaşıyorum

Selam dostum aynı durumu yaşıyor olabiliriz, buna ekstrasistol deniyor tabii seninkisi de buysa. Böyle kalp içine çekiliyor gibi, sonra hızla patpatpatpatpat yapıp tekrar normale dönüyor bu kısa tabirle kuş kanat çırpma hissine benzer. Bir diğer hissetme biçimi de şöyle; yine kalp içine...
  4. A

valla onu da 2-3 günde 1 kullanıyorum, şuan kuş çırpması gibi bitti şimdi öksürme hissi ve durma hissi veriyor, yani içine çekiliyor kalp atıyor ama sert attığını hissetmiyorum sadece durduğu vakti hissediyorum içine çekildiği o kadar, günde şuan 1 saat önce başladı ve 6-8 kere olmuştur akşama...
  5. A

İşte içine çekiliyor gibi sonra taşikardi gibi hızlı atıyor ama taşikardi gibi sert hissettirmiyor yumuşak saniyeler içinde geçiyor çok sıkıntı bir şey bu ekstrasistol 1741082450 Hiç kullanmıyorum şahsen 2 yıldır var
  6. A

Çok geçmiş olsun, Böyle anlattığım tarzda değil mi? Kalp içine çekiliyor sonra patpatpaptpatpat yapıp tekrar normale dönüyor şu tabirle; pat pat pat pat pat pat patpatpatpatpat pat pat pat pat pat Tekrardan çok geçmiş olsun, iki günde yaşarım ben bu durumu 2 yıldır da benimle.
  7. A

up up
  8. A

Yani böyle kalbim uçurumdan düşüyor gibi sonra toparlanmak için çok hızlı çırpınıyor gibi ve geçiyor toplam 3-5 saniye sürüyor bu.
  9. A

Bende daha değişik bir şey oluyor ya.
  10. A

Merhaba, ekstrasistol yaşayanlar için soruyorum kalbinizde kuş kanat çırpma hissi oluyor mu? Böyle kalp uçurumdan atlıyor gibi sonra saniyede 5-6 atım yapıp tekrar normale döndüğü oluyor mu? Bu anlattıklarım 3-5 saniyede gerçekleşiyor normale dönüyor. Bunu yaşayanlar günde veya kaç günde bir...
Geri