Arama sonuçları: *

• Users: mami_shits
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Kasa fanları dönmüyor

Inwin 309 marka bir kasam var geçen sene kontrolcüm bozukmuştu yeni bir kontrolcü almaya fırsatım olmadı ve 1 yıl sonra aldım bağlantıları yaptım rgb düzgün bir şekilde çalışıyor fakat fanlar dönmüyor fanlardan sadece bir tanesi belirli bir pozisyonda sabit kalıyor elimle çevirdiğimde eski...
  2. M

5000 tl ekran kartı önerisi

Ekran kartımda sorun olduğundan yeni ekran kartı bakıyorum 1 yıl idare edebileceğim bir kart arıyorum genelde gta 5 oynuyorum haftada en fazla 5 saat oynuyorum 5k bütçem var hangi ekran kartını alabilirim amd tercih ederim fp açısından İşlemcim i3 10105f Anakartım asus prime h510m k Kingston...
  3. M

Android Poco x6 pro custom rom

Şuan telefon değiştirmek biraz zor benim için telefondaki kısıtlanmış özelliklerin açılmasını istiyorum sadece yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyorum ısınma sorunu global sürümde var zaten çin romunda daha fazla olabileceğini sanmıyorum en stabil çalışabilecek romun çin romu olabileceğini...
  4. M

Android Poco x6 pro custom rom

Global romdaki poco başlatıcıdan sıkıldım özellikler kısıtlanmış. cihazıma china romu kurmayı düşünüyorum çin pazarındaki k70e romu doğrudan kurulabilirmi cihazların kod adı aynı olduğu için kurulabiliceğini öğrendim yoksa portlanmış olması gerekiyormu ve kurduğum zaman güncellemeleri el ile...
  5. M

S10 CUSTOM ROM ÖNERİSİ

Pixel experience kurmayı düşünüyorum fakat daha önce gcam indirmek istediğimde yapamamıştım exynos ile uyumluluk sorunları var diye hatırlıyorum emin değilim kamera performansını yükseltmek istiyorum tek amacım bu
  6. M

S10 CUSTOM ROM ÖNERİSİ

elimde fazladan olan s10 exynos cihazım için custom rom bakıyorum benim için önemli olan şey kamera yazılımı önerebileceğiniz bir rom varmı
  7. M

Şarj adaptörü üzerindeki gan yazısı nedir

İnternette araştırdığımda görmüştüm fakat xiaominin bu şekilde gan teknolojili adaptörlerine rastlamadım orjinalliğinden şüpheleniyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz
  8. M

Şarj adaptörü üzerindeki gan yazısı nedir

Telefonumun şarj cihazı bozuldu yenisini almak için internete baktım xiaomi 120w şarj cihazları üzerinde GaN yazısı karşıma çıkıyor fakat ne benim şarj cihazımda ne de arkadaşlarımın şarj cihazlarında buna rastlamadım birisi bana açıklayabilirmi
Geri