Arama sonuçları: *

• Users: Egeyk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım Custom Klavye Önerisi (akko5075b, Yunzii b75 pro, f75, ak820pro)

m1 aldım. zaten dracula castle versiyonu ile fiyat farkı çok az. alınacaksa 5075b air modeli veya m1 arasında seçim yapılmalı. bütce yoksa 5075b air mantıklı.
  2. E

Klavye önerisi lazım

mad 68'e baktm bence f ve yön tuşları olmayan klavyeler çok kullanışsız. tamamen cs için almıyorsan bence gerek yok. En kötüsünden f tuşlarını kullanırsın illa ki. 8k polling rate de tamamen pazarlama. yani 1 ms ile 0.125 ms arasındaki farkın önemli olduğunu düşünüyorsan al tabii. bunların...
  3. E

Klavye önerisi lazım

son mevzulardan dolayı her şeyin fiyatı %10 arttı. 5075b'nin fiyatı 3500 civarına çıktı, m1 v5 ise 4200 aradaki fark çok az. eğer almayı düşünüyorsan akko al mad 8 he dediğinden er şekilde iyidir. 5075b plus air 2800 civarında bu yüzden 5075b plus air veya m1 arasında seçim yap. m1 üst kalite...
  4. E

75den ziyade f87'yi düşündüm çok ucuz olduğu için de baktım ama 2300'den aşağıya satan yok. Bir ara herkesin ihtiyacı varken 1kya satmak için stok yapanalra 1.5 kat para kazandırmak istemem açıkçası sıfırı 2600 zaten. Teşekkür ederim. M1 v5 almaya ikna oldum gibi, almışken ömürlük olsun diye...
  5. E

Aslında 2. el düşünmüyorum benim için sıfır daha mantıklı. forumda birkaç kişiden de 5075b'lerin diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba bilemedim :D videoyu izledim cidden iyi duruyor ama ak820 pro için çok daha ucuz olduğu için daha iyi...
  6. E

Hangisini :D Aslında royal kludge m87 veya r87 pro gibi hem 87 yapıda hem de knobu olan bir şey olsa mükemmel olucak ama royal kludgeyi çok kullanan olmadığı nasıldır bilemiyorum. rk klavyeler için snerj linklerini atamıyorum malesef :D Bir yanım almışken en iyisini m1 v5 al sonra güncellersin...
  7. E

aslında 5075b airlar aynı fiyata geliyorsa çok mantıklı ama %10 dışında cashback var mı ? air modeli %10 ile 3k'dan 2700'e düşüyor, dracula ise 3kya düşüyor diye biliyorum. M1 aklımı kurcalayan kısmı tactile switch olması, güzel midir değil midir emin olamadım. dracula veya piano olsa için çok...
  8. E

Bence de akko daha önde ama çok seçenek var karar veremedim, royal kludgenin güzel modelleri var ve daha uyguna. 5075b beyaz veya dracula castle güzel aslında birkaç kişinin önerdiini gördüm aslında da bilemedim. rgb tutkunu degilim, zaten 5075b de çok soluk bir rgb var zaten ve diger...
  9. E

2.5-3.5k arası bir custom klavye arıyorum. Bir arkadaşımda akko 5075b (3000tl) dracula switch denemiştim. Hissiyat ve ses olarak çok hoşuma gitmişti, poppy bir sesi vardı ve çok smooth'du. Ancak bu bütcede çok seçenek var. Yunzii b75 pro (3300tl) da çok güzel duruyor, yunzii yurtdışında tercih...
  10. E

Yardım 2000 TL Mouse önerisi

scyrx v6 üzerine 1.5k verip daha kötü bir mouse mu alsın yani :D donglesi usb şeklinde kablosuz olan bir şeyler bak. üst segmentte 8k donglelar genelde böyle oluyor. muhtemelen iade alırlar
  11. E

Custom Klavye Önerisi

Selamlar size mesaj atıcaktım fakat profilinize giremedim. Yardımcı olma şansınız var mıdır acaba ?
  12. E

Yardım HYPERX CLOUD 2 CORE WIRELESS vs HYPERX CLOUD 3

Hocam indirim nerede acaba ? 1741954335 Konu 4 ay öncesinin konusuymuş ama anasayfama düşmüş :D Bu eski konuya en son biri yazdığında anasayfaya düşme olayı aşırı tilt :D
  13. E

Yardım Machenike K500 Pro-B94 Custom Klavye Nasıldır ? (1700tl)

İnternette gezinirken reklamı çıktı. 3000mah batarya, gasket. Ortalama bir custom klavye özelliklerine sahip. Outeöu switch olması dışında bir problem göremedim. Hem de 1700TL'ye. Bu fiyata böyle bir klavye bulmak imkansız gibi. Machenike gamepad kullanıyorum aşırı hoşuma gidiyor fakat...
  14. E

Bence 9070 ve 9070 XT Almamalısınız

Videoyun konuyla ilgili videosunu yapmış. İzlediği videoyla bilrlikte krndş aldığı fps değerlerinden de bahsediyor. Kısaca 9070xt kas gücü olarak 5070ti ile, rt açıkken ise 5070 ile kapışıyor. Bu yüzden "5070 her şekilde daha iyi" demeye gerek yok. Test sonuçları ortada. Şu an bulambilecrğiniz...
  15. E

Klavye önerisi lazım

Hocam peki arkadaşın attığı wraith sitesindeki dermosharklar nasıldır bilginiz var mı ? bide 5k'ya mod007 hall effectler var onları da öneriyor musunuz ? son olarak ak820 pro ve 5075b arasında kalsanız hangisini seçerdiniz, hem kalite ve uzun ömür olarak hem de hissiyat olarak.
  16. E

Yardım 3000-4000 TL Custom Klavye Önerisi (Akko)

sizin iş de yorucuymuş :D ilk izlenimlerinizi bekliyorum
  17. E

denediniz mi nasıl hissiyatı :D
  18. E

akko switchlerin fiyatları çok pahalı, en azından Türkiye'de pahalı. Purple switchler satılırsa sorun yok da aslında. aliexpres üzerinden 45'li akko switchler yurtdışında 8-10 euro civarına satılıyor yani 350tl diyebiliriz. Türkiye seçince bir anda 600tl'ye fırlıyor ki üstüne canım ülkemin...
  19. E

aslında bu bataryanın 8k olması ve aluminyum olması cezbediyor, qmk ise artısı. uzun süre kullanacaksam bol özellikli olsun gibisinden düşündüm. Cidden dediğiniz gibi piano veya dracula olsa mis gibi olurmuş
Geri