Arama sonuçları: *

• Users: gsemre1998
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Askerlik tecili bittiğinde ne yapmam gerekiyor?

Teşekkür ederim eyw
  2. G

Askerlik tecili bittiğinde ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba geçen sene bu zamanda askerlik için aile hekiminde muayene oldum. Aile hekimide beni hastaneye sevk etti hastane 1 yıl erteleme verdi. Erteleme bir hafta sonra bitiyor bu aşamadan sonra ne yapmam lazım tekrar aile hekimliğinemi gitmem lazım yoksa hastaneye mi ? Bilgisi olan...
  3. G

PUBG Mobile emülatör oynarken bilgisayar donuyor

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar günlük kullanımda hiçbir sorunu yok ama PUBG Mobile'i açtığımda bilgisayar donuyor resetleyene kadar kendine gelmiyor. Nedeni nedir bilen yardımcı olabilir mi?
  4. G

NVIDIA DENETİM MASASINDA ÇÖZÜNÜRLÜK AYARINDA İKİNCİ EKRAN GÖZÜKMÜYOR

Arkadaşlar merhaba bilgisayarım laptop ek ekranda kullanıyorum NVIDIA Denetim Masası çözünürlük bölümünde harici ekran gözükmüyor sadece laptop un ekranı ayarlanıyor ek monitörü orada görebilir miyim anlayan bilen yardım edebilir mi?
  5. G

Yardım NVIDIA denetim masasında ekran bölümü yok

Arkadaşlar bilgisayarım laptop NVIDIA denetim masasında ekran bölümü yok biraz araştırma yaptım Intel grafik kontrol merkezi diye bir şey gördüm ancak benim işlemcim AMD ne yapmam gerekiyor? Ekran ayarlarını yapmak için ne indirebilirim?
  6. G

NOTERDEN MİRAS KAĞIDI

bahsettiğim arsada ismi yok ancak hepsi bize ait ama daha sonrasında şikayet olmaması adına böyle bişey yapmak istiyoruz
  7. G

NOTERDEN MİRAS KAĞIDI

Arkadaşlar merhaba babam vefat ettikten sonra bize bir arsa kalıyor. Sonrasında amcam benim de payım var diyor. Bizde ortak olduğumuz bir arsayı sattık payımıza düşen parayı ona verip diğer arsadan hak talep etmemesi için noterden bir kağıt çıkarıp ona imzalatmak istiyorum noterde bu olay ne...
  8. G

4050 ekran kartı 16 GB ram 500 GB SSD İ5 12 .nesil laptop
  9. G

açık o knk oyunu tekrar silip yüklesem tekrar olacak kesin bir şey yapmak istiyorum
  10. G

daha önce de aynı sorun olmuştu gameloop u silip tekrar yükledim sorun düzelmişti ancak şimdi tekrar olmaya başladı
  11. G

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayar günlük kullanımda hiçbir sorunu yok ama PUBG Mobile'i açtığımda bilgisayar donuyor resetleyene kadar kendine gelmiyor. Nedeni nedir bilen yardımcı olabilir mi?
Geri