Arama sonuçları: *

• Users: laviet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

DDR 3 sistem toplama

Merhaba kardeşim için ucuz yollu F/P GTA 5 ETS 2 ve Minecraft'ı rahat oynicagı bir sistem toplama yolundayim hangi parca daha mantikli olur. Eski sistemlere ne kadar az harcarsam o kadar iyi olur. Ekran kartları: RX 470 1500TL / 750 Ti 1000TL. İşlemciler: i5 3470 500TL / i5 4590 700TL / bir i5...
  2. L

Çözüldü✓ Eski pc nin üstüne 2500tl verip yükseltmek mantıklı mı

elimdekileri satabilicek miyim birde o var kardesimin oynicagi oyun max gta 5 olur yani minecraft vs oynuyo zaten gerek var mi o kadarina
  3. L

hocam o kadar butce 2. pc ye suanda cikamam ya yani elimdekilero max 2k ya satarim hadi 3k eklesem yine 5 te kaliyorum
  4. L

hocam yazmayı unutmuşum 2. pc olarak bu yeni bir sistemim var zaten 1739445586 hocam 2. el piyasasi berbat durumda isin icinden cikmak biraz uzun surmez mi
  5. L

Merhaba bu sistemin üstüne 2500TL verip yükseltmek mantıklı mıdır? Özellikler: İşlemci: Intel Core Quad Q8300 2.50GHz RAM: 8 GB RAM DDR2. Anakart: Foxconn P45al series DDR2 LGA775. Ekran kartı: AMD Radeon HD5500 series 1GB olması lazım. Pcu: Peak 300W rated 250W yaziyordu sanırım...
  6. L

Çözüldü✓ Intel core 2 quad Q9650 ve ona uygun ekran kartı arıyorum

oc siz sekilde destekledigi ekran kartları olabilir. tesekkur ederim oneriniz icin.
  7. L

çok üst düzey bir performans arayisinda degilim yani elimde zaten yeni bir sistem var oc ile buyuk ihtimalle ugrasmam birde psu önerilerinizi alabilirim
  8. L

merhaba intel core 2 quad Q9650 ve ona uygun ekran kartı arıyorum elinizde var ise alabilirim. anakartım:foxconn p45al series ddr2 lga775
  9. L

Çözüldü✓ Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum.

hocam birde fps düştüğünde veya drop girdiginde afterburnerda ve görev yöneticisinde bir anormallik olmuyor sorun neden olabilir en fazla %50 yi gorebildim
  10. L

mhz olarak mı ekran kartı mı anlamadım ama anakart 8gb ram destekliyor 1739136828 islemci olarakta intel core quad q9650 ye yükseltmek gereksiz mi olur sadece ekran kartı yeterli olur mu ? 1739136944 açıkcası küçük kardeşim benimle beraber minecraft oynamak istediği için böyle bir arayışa...
  11. L

Merhaba; evde 2. bilgisayar olarak duran eski bir PC var sadece Minecraft, GTA San Andreas vs gibi oyunlari rahat şekilde oynatması için yükseltmek istiyorum önerileriniz nedir? Not: Çok fazla bütçe vermek istemiyorum, Minecraft yine oynatıyor fakat ani droplar kasmalar giriyor akıcı değil o...
Geri