Arama sonuçları: *

• Users: muhammti
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. muhammti

4070 superli pc toplama önerisi

70k 4070 Super Sistem için çok. En baba 48 49k ya monitör klavye mouse vb hariç 4070 Super li sistem toplanıyor. 10k daha veririm dersen 4070 TI Super de var
  2. muhammti

AM5- RTX 4070 Super Sistemi Topladım Yardım Gerekiyor I F/P Duruyor mu?

Ramlerde 32GB zorunlu mu peki? Şuan bütçemde 16 olarak ayırmak istiyorum. İleride 32 ye geçerim ama şimdilik 16 kalsa iyi olur :/ 1739450882 1739450943 Kasa ve PSU için varsa başka öneriniz alabilirim yüksek fiyat olmazsa sevinirim. O konuda hiç bilgim yok maalesef
  3. muhammti

Attığınız parçaları birleştirince şu sistem 45.5k ya tamamlanıyor. İşlemci > Ryzen 5 7500F Ekran Kartı > Palit 4070 Super Dual Anakart > MSI B650M Gaming Plus Wifi Ram > Kingston Beast DDR5 2x8 6000Mhz CL 30 Kit Kasa > Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam PSU > High...
  4. muhammti

O zaman bu anakart ile ilgili son bir sorum kaldı :) Sence bunlardan hangisi hocam? Bu fiyatlara çıkınca çok fazla seçenek oldu birden, şaşırdım. Almadan önce danışmam lazım. 1. Gigabyte B650 DS3h > 6400Tl 2. MSI B650M Gaming Plus WİFi > 7000TL 3. MSI Pro B650M-A Wifi > 7400TL 4. Asus Prime...
  5. muhammti

Bu Gigabyte aklıma çok yattı. Bunda 2 model mevcut. DS3H İçin sizce aradaki 1.5klık farka değer mi peki hocam?
  6. muhammti

Haklısın hocam yanlış versiyona bakmışım :) kart hakkında ki olumlu yorumlarınız için teşekkürler ama içime sinmeyen tarafı İnternette yabancı kaynaklar da bile bu anakartla ilgili neredeyse yorum yok. Diğer colorful anakart için de öyle. Herhangi bir şey hakkında kafam takılsa cevapsız...
  7. muhammti

Sağolsunlar dün 4600 küsürdd olan kartı 8300 küsüre çıkarmışlar 🤦‍♂️
  8. muhammti

Donanım olarak çok dolu fakat BIOS tarafında yazılımsal olarak çok başarılı değil diyorlar ama yine de emin olamadım. İleride overclok, undervolt gibi işlemleri bununla rahat bir şekilde yapabilir miyim acaba? 1739434125 Genel önerilerin için teşekkürler fakat şuanda kafamı ekran kartı...
  9. muhammti

Ayrıca Colorful anakart nasıldır? Asus seçmemdeki ana sebep kalitesi ve bios ayarlarında User friendly özelleştirebilir olması diye biliyorum. Aynı şeyler bu anakart için de geçerli midir?
  10. muhammti

Merhaba dostum, yıkıcı eleştiri i yapacağın yere öneri ile gelebilirsin ilk olarak. ikinci olarak açıklamaya ne yazmışım bakar mısın? "Epey süredir bu işlerden uzağım elimden geldiğince yaptım." Üçücüncü olarak Dipnot bırakmışım? "Dipnot: Kasa ve anakart kısmında özellikle kararsız kaldım. "...
  11. muhammti

Merhaba Dostlar, Yaklaşık 1 haftadır sistem toplamaya çalışıyorum. Hazır sistemlere neredeyse tüm sitelerde bakındım ama bütçem aralığında tam istediğim gibi bulamadım. Ya anakartı kötü oluyor ya işlemcisi, özelleştirdiğimde ise fiyat çok artıyor bende kendim toplamaya karar verdim. Epey süredir...
  12. muhammti

🖥️ 👀 Max 45K Sistem Topladım I Öneri Yapabilir Misiniz?

Evet işlemcinin soğutucusu yok bunu biliyorum o sebeple henüz ona bakmadım 1739348862 up
  13. muhammti

🖥️ 👀 Max 45K Sistem Topladım I Öneri Yapabilir Misiniz?

Selam Arkadaşlar, Hayatımda ilk defa sistem toplayacağım için çok fazla kusurlarım olabilir ama öğrendiklerimle bu şekilde bir sistem toplamaya karar verdim. SSD, Soğutucu gibi vs parçalar eksik biliyorum ama sistemin ana unsurlarını özellikle göz önüne alabilir misiniz? Hatta varsa hazır...
  14. muhammti

45K Bütçeli 4070 Super Sistem Tavsiye

Selam dostlar. Uzunca süredir gaming Laptop üzerinden işlerimi yapardık ancak artık masaüstüne geçiş yapmaya karar verdim. Ekran kartı hariç kalan donanımlardan çok anlamıyorum. AAA oyunlar, 3D Render gibi işlerimi halledecek sistem önerisinde bulunabilir misiniz? Ek olarak rtx 5000 serisi de...
Geri