Arama sonuçları: *

• Users: Rozolsky
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

3080 Furmark 2 Testi FPS sorunu

Hocam bence de az fakat arkadaş Furmark 1 indirip yapmış orada 150 fps e yakın veriyor 2x anti aliasing de. Sonra 3d mark yapmış orada da sonuç iyi çıkmış. Furmark 2 de sanki fps limitli gibi geçmiyor 100 fps i, ayrıca 2x anti aliasingde de 0x anti aliasingde de 100 fpsti.
  2. R

Tamamdır teşekkür ederim
  3. R

Hocam kasa Dark Maxima v20 diye bi kasa ile verecek. Sistem bu. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-3080-ekran-kartli-sistem-1230480547/detay Evet, elden alacağım bana yakın baya.
  4. R

Ayarları sorduğumda bana furmark 2 giriş ekranını atmıştı, varsayılan ayarlar ne bilmiyorum ama o ayarlarda yapmış olabilir, tekrar sorayım. Ped olayı bahsettiğinizi gibiyse hiç girmeyeyim bu işe. Çünkü dediğiniz mantıklı geldi. 22500tl Amd ryzen 5 5600 4.7 ghz işlemci Gigabyte rtx 3080 ekran...
  5. R

Teşekkür ederim hocam bana da öyle geliyor
  6. R

Merhaba, 2.el bir sistem almayı düşünüyorum. Alacağım arkadaş parçaları yeri olmadığı için kasadan çıkartıp dolap gibi bir yerde kullanıyor. Ekran kartının bakımını da yaptığını pullsar pedler ile değiştirdiğini vs söyledi. Furmak testi istedim ekran kartı için. 12 dakikalık testi attık fakat...
  7. R

2.0 Dizel Otomatik Araba Önerisi !! Destek Tavsiye lütfen

Yakıtları hemen hemen aynı fabrika verilerinde. Reel tüketim verilerinde zaten her firmanın değerleri üç aşağı beş yukarı oynuyor. İkisi de oynasa arada fark bahsettiğiniz gibi bir durum ortaya çıkarmıyor. Neye dayanarak neredeyse aynı yakıt tüketimi olan araçlardan biri için bu yargıda bulundunuz?
  8. R

2.0 Dizel Otomatik Araba Önerisi !! Destek Tavsiye lütfen

2013 model 2.0 TDCI otomatik şanzımanlı Mondeo sahibiyiz. Benim tercihim yine mondeo olurdu bu seçenekler arasında, bana daha oturaklı bir araç geliyor. Piyasası diğerlerine göre daha uygun, muhtemelen daha temizini alabilirsin diye düşünüyorum. Mondeonun tek eksisi ikinci elinin diğerleri kadar...
Geri